Klar for kvartfinalen – Elverum

Klar for kvartfinalen

Elverum hadde full kontroll mot Strindheim i cupens 4.runde onsdag kveld. De sikret seg dermed avansement til kvartfinalen.

Det var en jevn åpning av kampen i Terningen Arena. Strindheim viste seg tidlig som et godt trent lag som sto opp mot den fysikken Elverum kom inn i kampen med. Hjemmelaget dro jevnt i fra inn mot pause og kunne gå inn i garderoben med ledelse 16-11. Vertene hadde en inngang på kampen å øve på samhandlingen og ofte bar spillet preg av dette gjennom hele kampen.

I andre omgang fortsatte Elverum å skli sakte, men sikkert ifra Strindheim. Utover i kampen fikk også flere unggutter muligheten i det hjemmelaget sikret seg avansement til kvartfinalen i den norske cupen. Sluttresultatet ble 29-21 og Martin Karlsson ble kåret til hjemmelagets beste spiller.

Kvartfinalen i cupen trekkes fredag kl 08.45 av håndballforbundet og trekningen skal i utgangspunktet kunne følges på en stream på handball.no.

Foto: Østlendingen