EHH beklager «billettkrøll» – Elverum

EHH beklager «billettkrøll»

EHH har de siste dagene registrert en rekke spørsmål fra vårt publikum og våre supportere på hvorfor sesongkortene ikke gjelder ifm NM-kamper?

EHH beklager at dette kanskje har vært for dårlig opplyst fra klubbens side.

Når det gjelder NM-kampene, er det Norges Håndballforbund (NHF) som regulerer inntekst- og utgiftsfordelingen for de lagene som deltar i NM. Dette betyr også at billettinntektene fra samtlige NM-kamper skal legges i potten til NHF for en slik beregning. Dersom sesongkortene våre skulle gjelde på NM-kampene, ville dette gi et feil inntektsbilde for den respektive kamp. For to sesonger siden brant vi oss på dette som klubb, og dette fikk økonomiske konsekvenser for oss. Ikke bare går dette ut over EHH som klubb, men også alle de andre klubbene som deltar i NM.

Vi beklager igjen dersom informasjonen omkring dette har vært for dårlig eller misledende, men slår fast at for alle fremtidige hjemmekamper i NM, vil vi videreføre den ordningen som NHF har pålagt oss, og at private sesongkort ikke gjelder for disse kampene. For ordens skyld presiserer vi også at sesongkortene gjelder for samtlige hjemmekamper i serie, sluttspill og Europacup.

I tillegg beklager vi at det ikke har vært samsvar mellom billettprisene på våre annonser og de prisene som Billetluka har operert med. Dette gjelder prisene for honnør, som har vært for høy på Billettluka’s hjemmeside. Dette skal nå være rettet opp og vi bekrefter at for resten av sesongen er rett pris for honnør på våre hjemmekamper kr. 80,-.