Billetter til kronekampen – Elverum

Billetter til kronekampen

Årets kronekamp er den 08.november mot Halden Topphåndball og der er det gratis inngang.

Tradisjonen tro skal det også denne sesongen arrangeres en kronekamp med Elverum Håndball. Denne kampen kalles i år Draktkampen 2014, fordi det i perioden frem mot kampen skal arrangeres en auksjon på vår facebook-side hvor det skal auksjoneres ut draktene til store, kjente norske og utenlandske spillere.

Det er gratis inngang på denne kampen! Ulikt de vanlige kampene, hvor du kan kjøpe billetter på billettluka.no, så må du denne gangen fysisk hente ut billetter på et av utsalgsstedene. Disse utsalgsstedene er: Kommunehuset Folkvang, kulturhuset og biblioteket.

Ikke vent med å sikre deg billett! Denne kampen blir det garantert #fullhall på Norges tøffeste håndballshow.

Foto: Østlendingen