To hjemmekamper – Elverum

To hjemmekamper

Elverum har blitt enige med det israelske laget Maccabi Rishon Lezion om at begge kampene skal spilles i Elverum. Billettene slippes mandag klokken 12.00.

Det har lenge hersket tvil om hvor og når kampene mellom Elverum og israelske Maccabi Rishon Lezion skal spilles. Førs israelerne sin første kamp i EHF-cup mot islandske IBV, ble det bestemt av EHF at det ikke kunne arrangeres europeiske håndballkamper i Israel. Dermed ble begge kampene den gangen spillt på Island. Elverum har lenge jobbet med en avklaring på om EHFs bestemmelser fortsatt gjelder og for et par dager siden kom beskjeden fra EHF om at Israel igjen kan arrangere europeiske håndballkamper.

Etter intense forhandlinger er nå Elverum og Maccabi Rishon Lezion enige om at begge kampene skal spilles i Terningen Arena i Elverum. Kamptidspunktene er lørdag 11.oktober klokken 16.00 og søndag 12.oktober klokken 18.00.

Billettene til disse kampene slippes førstkommende mandag klokken 12.00 her: http://www.billettluka.no/elverum-handball

Der kan du også kjøpe billetter til toppkampen mot Bodø, som spilles førstkommende onsdag.

NB! Sesongkort er gyldig på kampene i EHF-cupen.