Superuke i Elverum – Elverum

Superuke i Elverum

Det går mot ei ordentlig superuke for håndballinteresserte i Hedamrk og Oppland. Tre toppkamper på fem dager i Terningen Arena.

Onsdag er det serieleder Bodø som gjester Terningen Arena. Nordlendingene har hatt en strålende start på sesongen og har vunnet sine fire første kamper i Grundigligaen.Elverum på sin side tapte bortekampen mot ØIF Arendal, men kan ta over tabelltopp om de slår Bodø på onsdag. Her er det ikke bare på banen kampen utkjempes, men også på tribunen. Norges beste håndballsupportere skal for alvor vise at de er best i klassen.

Lørdag og søndag begynner europaeventyret for Elverum. For to år siden var Elverum i EHF-cupens gruppespill og laget har veldig lyst til å gjenta den bedriften etter at det sist sesong ble bråstopp mot Nantes i 3.runde. Nå er det 2.runde som står for tur og motstander er israelske Maccabi Rishon Lezion. Israelerne kom inn i første runde og vant der over to kamper mot islandske IBV. Elverum slipper å møte Israel og begge kampene spilles derfor i Elverum førstkommende lørdag og søndag.

Billetter til alle tre kampene kjøper du her: http://www.billettluka.no/elverum-handball