Tøff batalje i Sandefjord – Elverum

Tøff batalje i Sandefjord

Elverum tok Grundigligaens første borteseier når de søndag gjestet Runar i Sandefjord. Det ble en tøff batalje i Runarhallen.

Starten av kampen ble fysisk i begge ender av banen. Flere tøffe dueller og godt målvaktspill fra begge lag, gjorde at det ble lite mål i starten av kampen. Elverum brukte tid på å få sine nye angrepsmønster til å sitte, men klarte etterhvert å skaffe seg et overtak i kampen på stillingen 8-10. Da var Runar tvunget til å ta time-out, men klarte etter det aldri å komme opp i ryggen på Elverum frem mot pause. Bortelaget kunne gå i garderoben med ledelse 13-15.

Runar åpnet best i den andre omgangen og lagene var like langt på stillingen 18-18 etter drøye ti minutter. Da skulle likevel maskineriet til Erik Toft og Luka Mitrovic finne sin plass. Serberen ledet ann når Elverum sakte men sikkert dro ifra og gikk opp i ledelse 22-28 med rundt fem minutter igjen av kampen. Nysigneringen til Elverum banket inn hele ti mål og var en av hovedgrunnene til at gjestene fra Hedmark kunne juble for seier 25-29 til slutt.

På onsdag skal Elverum forsøke å ta over tabelltoppen i Grundigligaen når serieleder Bodø gjester Terningen Arena. Billetter til toppkampen kjøper du her: http://www.billettluka.no/elverum-handball