Full pott for 18-åringene – Elverum

Full pott for 18-åringene

Elverum er kvalifisert for landsserien med J16, G16 og G18 etter strålende kvalifiseringer.

G18 kvalifiserte seg til den landsdekende Lerøyserien etter full pott i helgens kvalifisering på hjemmebane. Det åpnet med seier 21-12 mot Oppsal, før det avsluttet med seier 30-18 mot St.Hallvard. I mellomtiden hadde Elverum slått Klæbu 29-26. En solid kvalifisering for 18-åringene, som nå skal ut i enkel serie mot de 15 beste lagene i Norge.

G16 hadde også full kontroll i kvalifiseringen til den landsdekkende Bringserien. Etter en solid 10-målsseier mot HK Trøgstad i første kamp, var Elverum klare for Bringserien i det Kongsvinger også slo Trøgstad i sin kamp. Siste kamp mot Kongsvinger var da betydningsløs, men publikum ble likevel servert en god 16-årskamp som Kongsvinger vant 19-16.

Elverum har dermed lag kvalifisert for landsserien på alle nivåer de har forsøkt, med J16, G16 og G18.