Dette er Maccabi Rishon Lezion – Elverum

Dette er Maccabi Rishon Lezion

Elverum skal opp mot israelske Maccabi Rishon Lezion i EHF-cupens 2.runde denne helgen. Her finner du info om laget som har rustet opp før møtet med Elverum.

Maccabi Rishon Lezion kommer fra byen Rishon Le Zion ikke langt unna Israels hovedstad Tel Aviv. Fra samme by kommer en av deres største utfordrere i hjemlig serie; Hapoel Le Zion. Maccabi Rishon Lezion har deltatt i kvalifisering til Champions League eller EHF-cup de siste sesongene. I fjor tapte de mot TATRAN Presov i kvalifiseringen til Champions League og tapte deretter mot rumenske Bacau i EHF-cupens 3.runde. I første runde denne sesongen slo de islandske IBV over to kamper som begge ble spillt på Island, mens de sist sesong vant den israelske cupen.

Nå skal de spille dobbel bortekamp mot Elverum og før kampene mot Elverum har hentet flere spillere med bred erfaring i flere store europeiske klubber. Først og fremst har de hentet ungareren Milorad Krivokapic. Den enorme høyrebacken har bøttet inn mål i Champions League for ungarske Pick Szeged og sist slovenske Cimos Koper. 34-åringen har flere år bak seg på det ungarske landslaget. Maccabi Rishon Lezion har i tillegg hentet Andrey Starykh som har en fortid i den russiske storklubben Checkhovskie Medvedi.

Avansement til 3.runde skal avgjøres i helgen. Kampene spilles i Terningen Arena lørdag kl.16.00 og søndag kl 18.00. Billetter kan du forhåndskjøpe her: http://www.billettluka.no/elverum-handball