Klassisk oppgjør – Elverum

Klassisk oppgjør

Det er duket for et klassisk oppgjør når Elverum gjester Drammen onsdag kveld. Elverum vil forsvare serieledelsen.

Den gamle storklubben Drammen vil igjen komme tilbake i toppen av norsk håndball. Etter en skuffende plassering i sist sesongs serie, har Drammens trener; René Hartman-Boeriths, jobbet hardt for å igjen få blåtrøyene opp i det gjeveste selskap i Grundigligaen. I tillegg er Frode Scheie ansatt som daglig leder og skal styrke posisjonen rundt klubben. I det siste har de også signert tidligere Elverum-spiller Nacor Medina Perez, men han er ikke spilleklar til onsdagens oppgjør, og heller ikke til neste onsdags kamp i cupen mellom de to lagene.

Drammen har mistet sin playmaker Gøran Sørheim til danske SønderjyskE. Der er han lagkamerat med Magnus Gullerud. Så langt i sesongen har Drammen vunnet to og tapt tre kamper i Grundigligaen. Etter å ha startet sesongen med seier mot Lillestrøm og Runar, har de tapt de tre siste mot Nøtterøy, Bodø og Haslum.

Elverum på sin side topper tabellen, men er inne i en meget tøff kampperiode. Onsdagens oppgjør mot Drammen, blir den femte kampen på bare ti dager. Kjetil Aanestad er fortsatt ute med skade. I tillegg tråkket Henri Auer over i første kamp mot Maccabi Rishon Lezion og det er usikkert om han blir spilleklar.

Kampstart i Drammenshallen er 20.15! Den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.

Foto: Østlendingen