Avgjorde i første omgang – Elverum

Avgjorde i første omgang

Elverum trengte ikke anstrenge seg mye for å slå Drammen på bortebane onsdag kveld. De forsvarte samtidig sin serieledelse.

Lagene fulgte hverandre til 3-3, derifra og ut var det kun et lag på banen i Drammenshallen. Elverum satte opp et meget godt forsvarsspill og nektet Drammen store mulightene i sitt angrepsspill. Med unntak av Drammens kremmerhus av første scoring, så tok Nergaard de aller fleste forsøkene fra vertene i første omgang. Til pause kunne Elverum ta med seg en ledelse på 16-7.

Nikolaj Mehl hadde funnet tilbake til godformen i møte med sine gamle lagkamerater i Drammen. Han ble toppscorer for Elverum med seks mål. Gjestene slapp opp på det massive trykket i andre omgang, i det som var Elverums femte kamp på ti dager. Drammen ble holdt på ti måls avstand før Elverum valgte å gi unggutta sjansen mot slutten av kampen. Til slutt viste tavla 21-28 i favør Elverum.

Allerede førstkommende onsdag møtes lagene igjen, da er det kvartfinalen i cupen som gjelder.