Møter Drammen igjen – Elverum

Møter Drammen igjen

Elverum skal for andre gang på ei uke møte Drammen på bortebane. Denne gangen er det vinn eller forsvinn når semifinale i cupen står på spill.

Da lagene møttes i GRUNDIGligaen sist onsdag var det Elverum som trakk det lengste strået etter å ha avgjort kampen i første omgang. Nå er det kanskje enda mer som står på spill da en det skal avgjøres hvem som tar seg videre til semifinalen i den norske cupen.

Elverum gjør et par forandringer fra laget som møtte Drammen for en uke siden. Henri Auer er tilbake etter sin overtråkk og Vegard Øien er tilbake i laget. Ut går Didrik Linderud og Jonas Burud, som tråkka over på tirsdagens trening. Det er ikke kjent om det er forandringer på Drammen. Nacor Medina Perez er spilleklar for sin nye klubb, men kan ikke spille onsdagens kamp da det ikke er tillatt å spille cupen for to forskjellige klubber i samme sesong.

Kampstart i ROS Arena er 19.00! Kampen kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.