Videre i cupen – Elverum

Videre i cupen

Elverum er videre til semifinale i cupen etter å ha kjørt over Drammen for andre gang på en uke.

Christian Berge spådde en kamp med mye fysisk spill og tøffe dueller og det bar også starten av kampen mot Drammen preg av. Lite mål, to tøffe forsvar og ikke akkurat blendende angrepsspill fra noen av lagene. Gjestene åpnet likevel best og gikk tidlig opp i ledelse 5-1, men da skull drammenserne melde seg på i kampen etter en time-out. 1-5 ble til 5-6 og det var igjen jevnt. Like etterpå havnet Leonel Ojala og Henrik Jacobsen i en tøff duell som endte med rødt kort til Jacobsen. Da satte Elverum inn et gir og gikk til pause med ledelse 11-6.

Etter pause var det ingen tvil om hvor seieren skulle komme, da Elverum gikk opp i ledelse 16-7 var kampen i realiteten avgjort i ROS Arena. Hjemmelaget klarte aldri å komme tilbake i kampen og gjestene kunne kontrollere inn til avansement til semifianlen i cupen. Med kun 13 baklengsmål var det ikke rart at Morten Nergaard ble banens beste spiller med en redningsprosent på 67, men også Jørgen Bakke som spillte de siste 15 minuttene noterte seg for 70%.

I semifinalen venter ØIF Arendal på bortebane og den kampen spilles onsdag 05.november.