Forbereder seg grundig – Elverum

Forbereder seg grundig

Elverum har studert Fyllingen grundig før de søndag setter seg på flyet til Bergen og det som er en av sesongens vanskeligste bortekamper.

Det bruker å bli jevne og tette oppgjør når Elverum og FyllingenBergen møtes i FRAMOhallen i Bergen. Bergenserne har mistet noen nøkkelspillere før denne sesongen, men har erstattet disse med glimrende og det er et meget godt lag Vidar Gjesdal stiller med på søndag. Andreas Ungesson har slitt litt med skader, men er spilleklar til kampen mot Elverum. Det samme er Andreas Gjeitrem som ikke la skoa lenge på hylla etter han spillte for Stord sist sesong.

Elverum på sin side har fått tilbake Kjetil Aanestad etter et langt skadeavbrekk. Han fikk sine første minutter i cupkampen mot Drammen, men var rusten. Kanskje finner han tilbake formen igjen mot FyllingenBergen på søndag. Utover dette stiller Elverum med 15 friske spillere.

Kampstart i Bergen er 18.00! Den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.

Foto: Østlendingen