Spiller om spektrum – Elverum

Spiller om spektrum

Elverum og ØIF Arendal møtes onsdag for å avgjøre hvem som får æren av å reise til Oslo Spektrum og cupfinale i romjula.

De to topplagene så langt i årets Grundigliga har allerede møttes en gang i Sør amfi. Da var hjemmelaget for sterke for Elverum og vant 25-23 i en tett og jevn kamp. Det er det eneste tapet hedmarkingene har denne sesongen. ØIF Arendal på sin side har selv kun ett tap og det kom mot Bodø. Sist gang lagene møttes var Nacor Medina Perez Elverums beste. Nå har han forlatt klubben og de resterende guttene skal prøve å overliste Sven Erik Medhus bakerst hos vertene.

Kjetil Aanestad er tilbake fra skade for Elverum og Michael Apelgren tar med seg fulltallig tropp til sørlandet. ØIF Arendal på sin side melder at David Svenningsen er tilbake fra skade og det blir spennende å se om han er tilbake på parketten i onsdagens kamp.

Det er meldt fullt hus i Arendal og Taiga`n kommer selv med en buss – som forøvrig er sponset av spillere og ledere på Elverum.

Kampstart i Sør Amfi er klokken 19.00. Kampen kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på ostlendingen.no.

Foto: Østlendingen