Skal reise seg – Elverum

Skal reise seg

Elverum inviterer til folkefest når de lørdag skal reise seg etter tapet mot ØIF Arendal. Halden venter foran fullsatt Terningen Arena.

Alt er klappet og klart for folkefest når Elverum tar imot Halden til toppkamp i Terningen Arena lørdag ettermiddag. Østfoldingene har imponert så langt i sesongen og er kun to poeng bak de to topplagene Elverum og ØIF Arendal før lørdagens kamp. Halden som er nyopprykket før denne sesongen ble før sesongstart spådd å være et bunnlag, men har bevist at de uten tvil har noe å gjøre i den øverste divisjonen. Med seg på laget har de blant annet den tidligere Elverum-spilleren Michael Thon. I tillegg er Emil Södergran tilbake fra skade og var virkelig god når de knuste Bodø på hjemmebane. De to viktigste spillerne hos Halden må likevel sies å være de to danskene Carlsen på midtback og Jacobsen på venstreback.

Elverum på sin side skal reise seg etter tapet mot ØIF Arendal i semifinalen i cupen på onsdag. I den kampen ble Henri Auer skadet og må dermed stå over mot Halden på lørdag. Utenom dette er alle friske og raske før toppkampen.

Denne kampen er Draktkampen 2014! Det vil si at det er gratis inngang for alle! I skrivende stund er det fortsatt drøyt 300 billetter ledig. De kan hentes ut i hallen fra klokken 14.00.

Foto: Østlendingen