Rivalenes oppgjør – Elverum

Rivalenes oppgjør

Det er de to store rivalene i norsk håndball som møtes når Elverum gjester Nadderudhallen og Haslum på onsdag.

Grundigligaen er snart halvspillt, men i siste kamp før vi tar det hele fra start igjen så møtes de to mestvinnende lagen i Norge de siste sesongene; Haslum og Elverum, til dyst i Nadderudhallen. Det har vært disse to lagene som har kjempet om seriegullet, men denne sesongen ser det ut til at også flere lag har lyst til å melde seg på i den kampen. Før onsdagens kamp er Elverum to poeng foran Haslum. Det er ingen tvil om at hedmarkingene kan skaffe seg en viktig luke før siste halvdel av sesongen. Haslum på sin side er fortsatt i ferd med å spille inn et ganske nytt lag, men Erlend Mamelund er fortsatt sentral hos sist sesongs seriemester.

Elverum tapte i helgen med seks mål borte mot Constanta i EHF-cupen, mens Haslum var i Russland og Volgograd hvor de tapte med tre mål. Begge lag skal ut i returoppgjør på hjemmebane til helgen og begge lag vil ha med seg en god følelse inn i de kampene. Hos gjestene er fortsatt Henri Auer ute med skade, men resten skal være klar til kamp.

Kampstart i Nadderudhallen er klokken 19.00! Den kan du se på TV 2 Sumo, høre på Elverumsradioen eller følge oppdateringer på Østlendingen.

Foto: Østlendingen