Ga penger til Folkehøgskolen – Elverum

Ga penger til Folkehøgskolen

Lørdag 8. november 2014 ble sesongens Draktkamp gjennomført, da EHH møtte Halden Topphåndball i Terningen Arena.

Alle tilskuere gikk gratis inn, og det var alle våre gode samarbeidspartnere som hadde lagt penger bak hver billett. Av inntektene var det på forhånd bestemt at deler av dette skulle gå til vårt eget Yngresfond. Samtidig skulle inntektene fra Draktauksjonen i sin helhet tilfalle Elverum Folkehøgskule gjennom «Ugandaprosjektet». Torsdag 4. desember var det duket for den høytidelige overrekkelsen av pengene som skulle til Ugandaprosjektet. Selve overrekkelsen ble gjennomført på trappen til folkehøgskulens ledelsesbygg. På bildet ser vi Per Egil Andersen/assiterende rektor, motta sjekken pålydende kr. 9.400,- fra Jostein Borkhus/Daglig leder EHH.