Toft i to nye år – Elverum

Toft i to nye år

Erik T. Toft forlenger med Elverum og tar to nye år i den svarte og hvite trøya.

Elverum håndball herrer (EHH) er glade for å meddele at den unge, lovende spilleren Erik T. Toft har signert ny langtidskontrakt med klubben. Han blir med dette å se i elverumstrøya frem til mai 2017.

Toft (22 år) fra Elverum har kommet opp gjennom egen yngres avdeling. Han har vært tålmodig og tatt steg år for år. I dag er han etablert i startoppstillingen, og er i tillegg med på det norske A-landslaget. Toft studerer på Høyskolen i Hedmark ved siden av håndballen.

–  Jeg trives veldig godt I Elverum og føler jeg tar nye steg for hver dag som går. Nå er jeg veldig glad for at det er avklart med Elverum slik at jeg kan konsentrere meg om å ta nye og større steg som håndballspiller, sier Erik Toft.

For ytterligere kommentarer, kontakt:

Sportslig leder Gard Hagen: 970 75 303

Erik T. Toft: 954 53 162