Elverum Håndball presenterer nye ansikter i webteamet! – Elverum

Elverum Håndball presenterer nye ansikter i webteamet!

Først ut så har vi skribent Magnus Stenseth

 

Fortell for ehh.nos lesere hvem Magnus Stenseth er:

21 år gammel gutt fra Nordskogbygda. Allerede lang fartstid i idretten og dugnaden i Elverum. Startet håndballkarrieren i Hernes som smågutt, før ferden gikk til Elverum i 12- 13 års alderen. Spilte på guttelaget i Elverum i noen sesonger, før en kneskade gjorde det uaktuelt med den høye treningsintensiteten og jeg havnet på Sørskogbygdas Herrelag i et par år før jeg la håndballen på hylla. Hadde i den sammenheng også lederverv i Sørskogbygda Håndball i et års tid.

Jeg har vokst opp med dugnad i Herneshallen og rundt om på diverse idrettsarrangementer, det var rett og slett en del av pakka når man vokser opp i en engasjert håndballfamilie. Oppgjennom årene har jeg prøvd med på idretter, skyting, fotball og innebandy har vært med på å farge oppveksten, likevel er jeg nok mer kjent på tribunen enn ute på banen for de fleste, og der har jeg også funnet min plass.

Ellers har jeg mange år bak meg i Elverumspolitikken og sitter i kommunestyret, som også stjeler sin del av tiden ved siden av jobben på Statoil Hernes.

 

Hvilken relasjon har du til EHH?

Jeg har tidligere spilt håndball på guttelaget i Elverum, og har vært trofast supporter siden den første kampen jeg så Elverum spille i Elverumshallen i 2005. Den gang spilte Elverum i 1.divisjon og rykket opp til Eliteserien samme året. Mitt første direkte forhold til Elverum Håndball kom nok den gangen jeg som unggutt begynte å sitte på med spillerbussen til bortekampene. Senere ble det supporterklubb og egne busser og jeg har vært med å følge gutta land og strand rundt for å hente poeng.

En ting skal hvert fall være sikkert, hjertet mitt lever og ånder for Elverum Håndball, og det er derfor en ære å få lov til å være med å dekke guttas kamp om poengene via websidene.

 

Du skall bidra med tekster, intervjuer og allehånde reportager, hva mener du selv er godt lesestoff som supporter til en klubb?

Godt lesestoff for en supporter mener jeg er saker som vekker oppsikt og som engasjerer dagesvis før kampene spilles. Lesestoff som diskuteres, deles og som skaper positiv blest rundt laget vi alle elsker. Oppdateringer på hva som skjer, hvilke lag vi møter og ikke minst litt innside informasjon fra garderoben, og det er vel knapt noe som engasjerer mer enn å få jekka ned Erlend Mamelund og Svenn Erik Medhus!

 

 

Skribent: Hein Ekeberg

 

Fortell for ehh.nos lesere hvem Hein Ekeberg er:

Er pensjonist (67) år, født i Elverum, men bodd 56 år på Hamar og 4 år i Bærum. Gift med Åse som er født og oppvokst i Elverum, har to voksne barn og 3 barnebarn. Vært aktiv i fotball og håndball i Ham-Kam og Hamar Håndballklubb på 60 og 70-tallet. Har gått graderne i Ham-Kam og har 47 kamper på A-laget. Spilt aktiv på Skeid i 2 år på U-laget og 2 sesonger på Stange på tampen av karrieren. I Ham-Kam har jeg hatt verv som oppmann for Ulaget, sittet i Hovedstyret i en periode og er nå sekretær i Ham-Kams Venner (HKV). I tillegg har jeg vært frivillig i klubben siden 1980-talet og har nå ansvaret for fribillettene på lagets hjemmekamper.

Som yrkesaktiv har jeg vært ansatt i kriminalomsorgen i 40 år.

 

Hvilken relasjon har du til EHH?

Takket være fruen er jeg blitt godt integrert i Taiga´n og Elverum Håndball. Startet for alvor i tiden hvor Thorir Hergeirson var trener. Har hvert år sesongkort og deltar på turer med Taiga´n og turer i privat regi både utenlands og her hjemme. Møter opp på 11-kaffen på håndballkontoret hver tirsdag. Har gjennom det blitt godt kjent med mange hyggelige mennesker i og rundt klubben. Gamle travere og tidligere storspillere er en berikelse å bli kjent med! Ser ellers alle hjemmekampene og de fleste bortekampene sammen med Taiga´n. Er også på svært mange A-lags treninger, blir bedre kjent med spillerne og følger med på spillernes utvikling.

 

Du skall bidra med tekster om masse forskjellige ting rørende EHH, alt i fra historiske hendelser til reisebrev og annet. Hva kan vi vente oss av ting du kommer skrive?

«Stilen blir til mens en går» heter det, og jeg skal gå forsiktig ut. I første omgang konsentrere med om litt rundt Taiga´n borte og hjemme, samt skrive litt om EHH´s historikk. Det blir lite oppsøkende journalistikk fra min side, som f.eks. Intervjuer og forhåndsomtaler för, under og etter kamper. Det får Lasse og Magnus ta seg av. Småartikler og klipp fra håndballrelatert stoff fra inn- og utland kan også være med.

 

 

Webansvarlig: Lasse Lundby

 

Fortell for ehh.nos lesere hvem Lasse Lundby er:

Jeg er en 27år gammel mann fra Elverum. Jeg er utdannet som adjunkt, og i dag jobber jeg som lærer ved Storhamar videregående skole. I tillegg til dette er jeg med Fredrik Ruud og Raymond Hamar som en del av trenerteamet rundt rekruttlaget til EHH. Der har jeg blant annet kampansvaret for Hernes/Elverum i 3.divisjon.  Tidligere har jeg selv vært aktiv spiller i Elverum håndball herrer.

 

Hvilken relasjon har du til EHH?

I mitt hjerte er det kun en klubb, og det er EHH. Jeg er selv oppvokst i klubben, og har spilt her fra jeg var 10 til 22år, med kun ett lite avbrekk som juniorspiller. Jeg var selv med på A-laget fra 05/06 sesongen og frem til 08/09. Jeg hadde engang i tiden ett rykte på at jeg alltid skorte det første målet i alle hjemmekampene og etter dette var det rett på benken.

 

Du skal arbeide som ansvarlig for EHHs interaktive kanaler: EHH.no, EHHs Facebooksider og våre Twitter/Instagramkonto. Hva mener du er viktig for å skape interessante sider for våre supportere?

Det er viktig å få hjemmesiden interessant for alle som er glad i klubben. Supporterne skal vite at når man klikker seg inn på ehh.no, så er det som regel en nytt som møter de hver gang. Det kan være alt fra kamprelatert info til innlegg om hvordan Jonny og Roger jobber.

Vi som jobber rundt klubben vil gjøre vårt beste for at ehh.no tilfredsstiller supporterne, håndballinteresserte og byen generelt med informative innlegg om livet i og rundt EHH.

Med min kjennskap til klubben og spillerne i dagens tropp, og dette kan komme godt med som webansvarlig for klubben.

 

Vi i EHH ønsker Hein, Magnus og Lasse velkommen i webteamet og lykke til!