Status for rekruttene – Elverum

Status for rekruttene

EHH er så mye mer en eliteserielaget. Vi har lag i både 2. og 3.divisjon, i tillegg til dette har vi lag i Lerøyserien(landserien for 18åringer).

 

Her er en statusrapport 09.01.2015

Elverum 2

Elverums lovende rekrutter spiller til daglig i 2.divisjon. Laget består av de A-lagsspillerne som kjemper om spilletid for A-laget. Laget som ledes av Fredrik Ruud gjør seg meget godt bemerket i 2.divisjon. De ligger for øyeblikket på andre plass bak Herulf Moss som leder suverent. Ambisjonene til laget er å kjempe i toppen av divisjonen, men kan på grunn av forbundets regler ikke rykke opp en divisjon. Laget har blant annet spilt Stabæk ut av hallen hjemme i Terningen Arena. Stabæk har flere tidligere landslagspillere i stallen.

Forrige kamp ble spilt borte mot Follo 2. Gutta vant komfortabelt 34-25. Elverums målscorere var følgende: Viktor Tollefsbøl 9, Torbjørn Eide 7, Christoffer Børresen 5, Erik Halberg 4, Halvor Ekren 4, Truls Ervik 3 og Didrik Linderud 2. I mål i denne kampen sto Tomas Skjærstad og Vegard Øien.

 

Neste hjemmekamp er mot Oslo Studentene den 17.01 klokken 17.00. Kampen spilles i Terningen Arena. Møt opp!

 

For å få full oversikt over terminliste, statistikk og tabell: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=21175

 

 

Hernes/Elverum er en samarbeidsklubb mellom Elverum og Hernes. Denne samarbeidsklubben ble opprettet av klubbene for å øke det sportslige tilbudet til de yngre spillerne som ikke får matchtrening i 2.divisjon. 3.divisjonslaget består i hovedsak av gutter født i 96 og 97, og de ledes på av Lasse Lundby. Laget ligger fortiden på en 4.plass i serien. Resultatene har variert en del, men laget klarer nok målsetningen som var å unngå nedrykk.

Trykk dere inn på linken for å se tabell og terminliste: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=21180

 

Gutter 18 Lerøyserien.

Guttene som er født i 96/97 gjør det meget bra i årets serie. Etter 6 spilte kamper så har guttene vunnet 5 og spilt 1 uavgjort, noe som gjør at gutta fra skogen leder årets landserie. Fredrik Ruuds gutter har gode forutsetninger til å fortsette poengsankingen i neste runde som spilles i Lørenskoghallen 14-15.februar. I denne runden skal de møte Viking, Charlottenlund og hjemmelaget Fjellhammer. Talentet Viktor Tollefsbøl er toppscorer for Elverum med sine 47 spillemål.

Terminliste og tabell finner du her: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=22872