Gullerud forventer match fra Elverum, og trøkk på tribunen! – Elverum

Gullerud forventer match fra Elverum, og trøkk på tribunen!

Magnus Gullerud og det norske herrelandslaget gjester Elverum i Januar Cup. Vi tok en prat med den tidligere Elverumsspilleren før det braker løs på fredag!

Hvordan er det å være tilbake i Terningen Arena?

Veldig godt å være tilbake. Litt merkelig å være med landslaget i en setting hvor jeg kun har trent med Elverum før. Mange gode minner kommer tilbake.

Du har spilt i Danmark i ca. 1,5 år. Merker du stor forskjell på spillet der, mot det du er vant med fra Norge?

Ja, det er det. De største forskjellene er nok tempoet i spillet, de individuelle spillernes ferdigheter og nivået på alle lagene i ligaen.

Du har scoret 57 mål på 18 kamper i Boxer Herreligaen. Det gjør deg til SønderjyskE’s 4. beste målscorer hittil i sesongen. Er du en hard nøtt å knekke for de danske motstanderne?

Hehe, det vet jeg ikke. Kanskje det. Jeg har jo fått større ansvar fremover på banen i år, noe som igjen fører til flere mål. Men jeg tror nok de fleste lagene føler at vi har sterke strekspillere.

Har du blitt en bedre håndballspiller etter at du dro til Danmark?

Ja, det har jeg. Det er generelt høyere nivå på hver enkelt trening som gjør at man må være på topp for å henge med.

Nå er det landslaget som teller, og dere har nettopp lagt bak dere en turnering i Spania. Er du fornøyd med hva Norge leverte i den turneringen?

Ja, jeg er stort sett det. Bortsett ifra en tung kamp mot Spania så føler jeg vi fikk sparket godt ifra oss. Selv føler jeg at jeg har litt å gå på, så jeg satser på å få noen gode kamper i helga.

Ikke bare er du tilbake i Terningen Arena, du skal jo også møte ditt gamle lag Elverum på parketten. Hva tenker du om den motstanden? Har Norge noen sjanse, eller er Elverum for sterke som lag?

Jeg tror nok Elverum skal få det tøft mot landslaget, men det er nok en del unge som får prøve seg, så en god match det blir det nok!

Dere møter også Ungarn og Serbia i denne cupen. Er det overkommelig motstand for landslaget?

Ungarn og Serbia er lag vi skal kunne klare å matche oss godt mot så lenge vi levere opp mot det vi kan. Håper jo at den lokale støtten kan løfte oss frem!

Har du en melding til publikum før storoppgjøret Norge- Elverum?

Bare at jeg håper så mange som mulig kommer og lager den fantastiske gode stemningen som det skal være i Terningen Arena!