Nøtterøy kommer på besøk – Elverum

Nøtterøy kommer på besøk

I dag kan du lese litt mer om Johnny Jensens Nøtterøy. Klubben som holder til i Vestfold ligger i dag på 9.plass i GRUNDIGligaen. De starten sesongen ganske beskjedent, men har i de siste kampene før jul vunnet mange viktige kamper. De har ett godt lag med mange spennende spillere i troppen. Kennie Boysen er toppscorer i GRUNDIGligaen med sine 99 mål på 15 kamper. Det gjør at han har små pene 6,6 i snitt pr kamp. Nøtterøy har også den tidligere Elverum-spilleren Petter Øverby som strekspiller. Unggutten som kommer fra Grue har hatt en meget bra utvikling de seneste årene, noe som har gjort at han i helgen deltok for Norge i januar cup. Som høyreback har de den tidligere Drammen og Lillestrøm-spilleren Simen Holm. Han har en av de viktigste spillerne til Nøtterøy, og med sine 5,2 mål i snitt er han høyt oppe på toppscorerlisten i ligaen. Det blir spennende å følge Nøtterøy i helgens turnering. Nøtterøys første kamp spilles mot Elverum torsdagskveld på Flisa. Kampstart for kronekampen er klokken 20.15, men det er mye håndballmoro på Flisa fra klokken 17.00.

 

Vi i Elverum Håndball er veldig glade for at Nøtterøy kunne stille i denne turneringen på så kort varsel. Vi er også stolte av å presentere ett rykende ferskt intervju med trener Johnny Jensen.

 

Hvorfor velger Nøtterøy å komme til Elverum som en del av oppkjøringen til del 2 av sesongen?

–          Det er viktig for oss å få god matching mot gode lag. Vi skal bruke denne turnering som verdifull trening inn mot siste del av sesongen.

 

Hvordan står Nøtterøy til de andre lagene i denne turneringen?

–          I utgangspunktet så er vi det svakeste laget som kommer, men vi skal bruke kampene til å utvikle oss. Vi skal selvfølgelig kjempe for å vinne, men i denne turneringen er utvikling viktigere enn seier.

 

Per dags dato så ligger dere på en 9.plass på tabellen. Hvordan jobbes det for å komme seg opp til en plass i sluttspillet?

–          Det eneste som fungerer for å bli bedre er å trene mer. Vi forsøker å ha så høy kvalitet som mulig i treningshverdagen og alle i klubben har det samme målet. Målet er selvfølgelig å nå sluttspillet.

 

 

Gruegutt og tidligere elverumspiller Petter Øverby spiller nå for Nøtterøy. Fortell om hans rolle i laget.

–          Petter er en veldig viktig spiller for oss. Han har sin store styrke i forsvarsarbeidet, der han også får veldig god bruk for sin fantastiske fysikk. Han har også tatt store steg i angrep den siste tiden, noe som har resultert i at han er inne på LMS(landslaget til Christian Berge).

 

 

Det går rykter om at du har løst lisens, er det muligheter for å se Jonny Jensen tilbake på banen?

–          He he, det har jeg ingen kommentar til J

 

 

Du var i Terningen Arena under Christian Berges siste kamp før han tok over landslaget på heltid. Hva er dine ambisjoner som trener?

–          Alle som trener ett håndballag har selvfølgelig store ambisjoner. Mine ambisjoner er å bli så god som overhodet mulig.

 

Hvem vinner årets GRUNDIGliga?

–          Dere i Elverum håper selvfølgelig på at jeg skal svare dere, men jeg tror at ØIF Arendal blir hakket sterkere enn dere.

 

Hvorfor tror du de slår oss?

–          De har veldig mange gode spillere, og de har også en veldig god bredde på troppen. I tillegg så synes jeg at det spiller en veldig fin håndball.

 

 

Takk for intervjuet, og lykke til i turneringen. Vi gleder oss til å se dere i Terningen Arena