Huuse Øwre overbegeistret før Kronekampen i Åsneshallen! – Elverum

Huuse Øwre overbegeistret før Kronekampen i Åsneshallen!

Torsdag blåses Kronekampen i gang i Åsneshallen. Prosjektet som skal slette store deler av gjelden til FLISA AIL ser ut til å gå over all forventning. Vi er langt fra imål når det gjelder å redde klubben, men denne Kronekampen gir oss en fantastisk start på arbeidet vi har fremfor oss, sier Tore Huuse Øwre i Flisa Allianseidrettslag.

Er du klar for Kronekampen?

Ja, nå brenner det i fingra etter å få dette gjennomført. Dette går over all forventning, jeg er nesten målløs.

Det ser ut til å bli stinn brakke i Åsneshallen på torsdag, det ligger an til litt av en fest?

Ja, dette lukter det virkelig håp av. Det er helt fantastisk med alle som stiller opp og alle som er med på å gjøre dette mulig. Stor takk til Elverum Håndball og Kalle Björkman som har valgt å bli med oss på dette. Vi hadde aldri trodd at så mange utenfor Flisa skulle bidra til at dette skal være mulig.

Med stinn brakke og sponsorer ser det an til at dere kan slette over en drøy millioner kroner i gjeld.  Hva betyr det for Flisa Allianseidrettslag?

Det betyr enormt mye. Stor takk til Sparebanken som ga oss muligheten til å prøve å redde dette inn, og en stor takk til alle som stiller opp av sponsorer og ikke minst publikum. Vi hadde håpa på at vi skulle få slettet 500 000 til en million kroner av gjelda vår, når ligger det an til å bli over det dobbelte. Det er helt fantastisk!

Billettene er så godt som utsolgt, og det er mange sponsorer i sving allerede. Har dere håp om å få inn flere sponsorer før kampen fløyta går for Kronekampen?

Ja, her er det bare å melde seg på. Vi er overlykkelig for hver og en som gir og hjelper oss. Det er bare å ta kontakt så får alle som vil være sponsorer. Det kommer også til å være muligheter for å gi i hallen for alle som vil bidra med enda mer ekstra i potten.

Fullt hus og trøkk i Åsneshallen. Har du trua på at dette blir en fantastisk happening for Flisa AIL?

Ja, her er det virkelig lagt opp til tidenes happening. Vi får internasjonal håndball, lokaloppgjør, muligheter for å møte spillerne, håndballfest på tribunen, souvenirshop, bowling, klatring i klatreveggen, matservering, underholdning med Øivind Roos og mye mye mer!

Det er ikke hverdags med så profilerte håndballkamper på Flisa, betyr det noe for det lokale håndballmiljøet at så kjente lag og spillere kommer til Åsneshallen?

Ja, det betyr veldig mye for rekrutteringa. Vi har jo et håp om å få enda mer fart på rekrutteringa på guttesiden, hvor det har vært litt svakt den siste tiden. En slik happening vil forhåpentligvis gjøre håndball mer populært på Flisa igjen. Det er ikke hver dag slike forbilder kommer til oss, og det gir jo kanskje mersmak til flere som vil komme til å dra til Elverum og Terningen Arena for å se storoppgjør oftere.