Bodø-Nøtterøy – Elverum

Bodø-Nøtterøy

Bodø-Nøtterøy.

Kampen starter relativt jevnt, men Bodø tilriver seg ett lite overtak rundt midten av første omgang. Bodø sin danske målvakten Joachim Christensen gjør en meget god omgang, og fremover på banen er det landslagspiller Stig Tore Moen Nilsen som banker i mål på bestilling. Han er ofte sist på ballen for ett velspillende Bodø. Nøtterøys toppscorer etter første omgang er Simen Holm med 3 mål. Bodø ledet 13-9 til pause. Etter 10 minutter av 2.omgang så har Bodø økt ledelsen til 19-13. Bodø viser i hele 2.omgang at de holder ett høyere nivå enn Nøtterøy, noe også tabellsituasjonen tilsier. På det meste leder BHK med ti mål, men Nøtterøy tettet luken litt på slutten av kampen. Kampen ender tilslutt med en komfortabel 28-24 seier til Bodø.

Målscorere Bodø: Stig Tore M Nilsen 11, Endre Langaas 1, Binai Aziz 2, Magnus Kongestøl 1, Jacob Ringdal 2, Sander Torbjørnsen 1, Øyvind Oskarsen 2, Dominic Grimstad 2, Håkon Pettersen 4, Erlend Sund 2.

Målscorere Nøtterøy: Petter Øverby 3, Kennie Boysen 7, Simen Fredriksen 1, Simen Holm 4, Michael Jonassen 4, Theodor Jansen 1, Einar Eidson 1, Gisle Thorrison 1,Trygve Trangsrud 2,