Hammarby- Nøtterøy 27-31 – Elverum

Hammarby- Nøtterøy 27-31

Hammarby kjører over Nøtterøy i store deler av første omgang. De setter tidlig sitt preg på kampen, og anført av en opplagt Simen Kroken går de tidlig opp i solid ledelse. Etter hvert så kommer Nøtterøy mere med i kampen, og stillingen til pause er 19-16 til svenskene fra Stockholm.

Etter 4 minutter av 2.omgang leder Nøtterøy 20-19. Det er tydelig at Johnny Jensen har hatt en god prat med guttene i pausen. Anført av en glitrende Simen Holm leder Nøtterøy 25-23 etter tretten spilte minutter av 2.omgang. Laget fra Vestfold hever seg betraktelig i siste delen av kampen, og de styrer greit inn til sin andre seier i turneringen. Kampen ender til slutt 31-27.

Målscorere Nøtterøy: Simen Holm 8, Michael Jonassen 1, Petter Øverby 6,  Kennie Boysen 4, Simen Fredriksen 5, Einar Eidson 6, John Hansen 1,

Målscorere Hammarby: Simen Kroken 4, Alexander Morsten 2, Lucas Pellas 3, Andreas Halvarsson 4, Johan Szybanow 1, Rasmus Andèn 1, Joakim Bååk 3, Gunnar Pettersson 4, Johan Nilsson 3, Andres Wik-Rydberg.