Vårsesongen braker løs 8.februar! Elverum vs Drammen i Terningen Arena!! – Elverum

Vårsesongen braker løs 8.februar! Elverum vs Drammen i Terningen Arena!!

Elverum har hatt en god oppvarming, 8.februar står Drammen på andre siden av banen i Terningen Arena!

Vårsesongoppkjøringen er i full gang. Elverum Håndball Herrer har lagt bak seg 2 uker med trening og turneringer. En godkjent kamp mot Norge fredag 16. januar hvor Elverum viste seg frem, selv med et 32-17 tap. Elverum som hadde flere sentrale spillere ute i forbindelse med skader og sykdom leverte en god kamp, selv om Christian Berges menn enkelt kunne kontrollere kampen til en klar seier. Kampen viste oss at det gror godt i Elverums rekker, da Torbjørn Fredriksen Eide noterte seg med hele 5 nettkjenninger i kampen. Eide har kun hatt et lite innhopp på eliteserienivå tidligere denne sesongen og leverte virkelig varene. Dermed satte han seg i posisjon til å kjempe om mer spilletid fremover.

I helgen arrangerte Elverum, Januarturnering hvor det store samtale emnet har vært Kronekampen på Flisa på torsdag. Elverum leverte en god kamp mot Nøtterøy, men tapte til slutt 27-26 etter å ha rotet bort en 4 måls ledelse de hadde opparbeidet seg 5minutter før slutt.
Elverum hjalp Flisa med å trekke publikum til Åsneshallen som resulterte i en gjeldsnedbetaling på drøye 2 millioner for Flisa AIL.
Kalle Björkman har vært en av de sterke pådriverne for Kronekampen og toppet det hele med å selge drakta og shortsen for 13000,-!! Moralen økte ikke mindre av at svensken kledde av seg drakt og shorts foran en full Åsneshall, til latter og bravur.

Fredag sto svenske Hammarby for tur. Elverum slet i 1.omgang, fikk mange tekniske feil og klarte ikke få kontroll på svenskene. I 2. omgang kommer Elverum tilbake og får spillet til å sitte, det resulterer i uavgjort mot Hammarby 24-24.

Helgens siste kamp var mot Bodø hvor Elverum virkelig så ut til å ha kommet tilbake på rett spor.  Litt tull i starten blir ryddet opp i og selv om Elverum ligger bak med 4 mål midt i 1.omgang henter de inn igjen ledelsen og tar pause på stillingen 9-9.
2.omgangen er et bevis på klasseforskjellen mellom lagene, Elverum drar på.
Mitrovic og Ekren som begge scora 7 mål i kampen får full kontroll fremover og bakover står selveste «Veggen» Nergaard. Elverum tar vinner fortjent 24-14 og har lagt et godt grunnlag for vårsesongen.

Vårsesongen starter med et brak når Elverum møter Drammen i Terningen Arena 8.februar kl. 18:00!

Det er over en måned siden Elverum spilte siste Grundigligakamp. Den endte 31-28 mot Runar. En god værsesongoppkjøring ser ut til å satt Elverum i stand til å gå videre fra der de slapp og det ligger an til en heidundrende vårsesong der hele  fire lag kjemper om den gjeve seriemestertittelen.

Drammen har 13 poeng på 15 kamper. 6 seire, 1 uavgjort og 8 tap. Det betyr 7.plass på tabellen.

Elverum ligger på 4.plass med 21poeng. 10 seire, 1 uavgjort og 4 tap. Det er kun 3 poeng opp til serieleder Arendal og 1.poeng opp til Haslum og Bodø. Det ligger virkelig an til en spennende vårsesong hvor hver kamp teller! Det betyr at gutta trenger all den støtten de kan få på tribunen, både på bortebane og selvfølgelig hjemme i vår egen «storstue» Terningen Arena.

Terningen Arena har mulighet for 2500 tilskuere, så her er det bare å ta med naboer, venner, kollegaer og alle andre kjente til Norges Tøffeste Håndballshow. Med 4 hjemmekamper igjen av serien betyr det 10.000 tilskuere i ryggen for gutta! #FullHall! Det lukter det seriemesterskap av, gjør det ikke?
Gutta skal kjempe, Taiga’n skal lage liv og motstanderen skal sendes hjem med halen mellom beina. Det kan du vel ikke gå glipp av?

Finn frem kalenderne, inviter venner og kjente!

8.februar kl. 18:00 braker det løs igjen i Terningen Arena med Elverum- Drammen!  

Vi snakkes i hallen!

Kjøp billetter i dag!
Link til billetluka:

http://billettluka.no/elverum-handball

Arrangementet på facebook (inviter dine venner):

https://www.facebook.com/events/1586212441611135/?ref_dashboard_filter=upcoming

 

/Magnus Stenseth