«Henka» håper å være tilbake til sluttspillet! – Elverum

«Henka» håper å være tilbake til sluttspillet!

Henri Auer har slitt med skade denne sesongen, men håper å komme tilbake til slutten av sesongen.

Hva for slags skade er det snakk om?

Indre leddbånd i høyre kne er trolig røket. Jeg har hatt den samme skaden to ganger nå. Første gang var i cup-semin mot Arendal da en spiller landet på kneet. Etter nyttår var kneet friskt igjen, men på den tredje treningen datt Martin på samme kneet og skaden ble revet opp igjen.

Hvor lenge har du vært ute av spill nå?

Det komme litt an på hvordan man ser det. Jeg hadde tre treninger etter nyttår, men det telles nok ikke. Så nå har jeg vært skadet i fra starten av november etter cup-semifinalen mot Arendal. Snart 3 måneder.

Hvordan ligger du an med rehabiliteringen av skaden? Er du på bedringens vei? Tror du vi får seg deg på banen igjen denne sesongen?

Nå har det bare gått to uker siden den nye skaden, så det er ganske ferskt. Kneet er fortsatt hovent så jeg har ikke kunnet begynne med rehabiliteringen. Når hevelsen har gått ned kommer jeg til å begynne med rehabiliteringen og prøve å komme meg på banen igjen til de siste kampene i serien eller i sluttspillet.

Har det vært surt å ikke få lov til å bidra på banen i det siste, eller er skader bare en del av idretten?

Ja, det har vært kjedelig, spesielt da jeg føler at jeg trente bra etter den første skaden og var klar for å bidra på banen igjen. Jeg var veldig sulten på å spille kampen igjen, nå blir det tid på treningsstudio i stedet, noe som er mye kjedeligere, men nødvendig.

Hva synes du om EHH’s sesong hittil?

Jeg synes vi har prester veldig bra i mange kamper, men også hatt noen dårlige. Det er veldig høye forventninger på oss i år, og de må vi kunne leve opp til. Vi har hatt veldig gode treningsuker etter nyttår og laget ser sterkt ut.

Har Elverum muligheten til å ta gullet?

Selvsagt, tror jeg det, men da må alle toppe formenperfekt frem mot sluttspillet og prestere til maksimum. Om det skjer, så har vi veldig gode muligheter.

Elverum vs Drammen. Er Elverum klare for vårsesongen?

Etter hva jeg har sett på trening etter nyttår, ser det ut til at vi kommer til å være veldig klare og sultne før vårsesongen og sluttspillet.

 

/Magnus Stenseth