Haslum 2-Elverum 2 – Elverum

Haslum 2-Elverum 2

Elverums sine unge og håpefulle rekrutter reiste lørdag formiddag inn til Haslumhallen for å møte «erkerivalen» Haslum. Fredrik Ruuds gutter gjorde en veldig god 1.omgang og gikk til en komfortabel 21-7 ledelse til pause. «Hele laget fungerer godt kollektivt og bakerst har vi en meget opplagt Vegard Øien som gjør en veldig god kamp» sier Fredrik i en kommentar. Utover i 2.omgang blir elverumsgutta litt slitne, men det er aldri fare for at Haslum skal snu kampen. Kampen ender 38-23. Toppscorer for Elverum er Håkon B. Ekren med 13(!) mål.

Resten av laget besto av følgene: Erik Halberg 4, Torbjørn Eide 4, Robin Paulsbyen 2, Viktor Tollefsbøl 9, Didrik Linderud 1, Truls Ervik 4, Jonas Ophus 1.

 

Neste kamp for rekruttene er allerede i morgen klokken 15.00 Kampen spilles i Oppsal Arena mot Oppsal.