Status Erik Toft – Elverum

Status Erik Toft

Som kjent så har Erik vært ute med en skade de siste ukene. Mange har lurt på hvordan det går med skuddmaskinen fra Søbakken. Vi tok en kort prat med han.

 

Gratulerer med ny kontrakt! Hva fikk deg til å signere ny kontrakt med moderklubben?

Takk for det! I Elverum kan fortsette å utvikle meg som spiller og ta nye steg. Det er det viktigste for meg. Samtidig  trives jeg veldig godt i Elverum både på og utenfor håndballbanen.

Du har som kjent vært ute en del uker med skade i det siste. Fortell litt om når skaden kom og hva slags skade det er?

Skaden skjedde da jeg var på rekruttlandslagssamling i Egypt. Jeg fikk en smell på utsiden av høyre kne under en kamp. Etter noen dager løsnet det en bruskbit fra kneet som følge av smellen. Dette førte til store smerter ved belastning og mye hevelser osv..

 

Når får vi se deg løsne skudd i Terningen Arena igjen?

Håper og tror 8. februar.

 

Du ble jo tatt ut til din første landslagssamling av Christian Berge, men fikk dessverre ikke deltatt. Hvordan har du taklet det?

Veldig synd at jeg ikke fikk være med på samlingen, men det var ingenting jeg kunne få gjort noe med det. Fikk være ekspertkommentator for Østlendingen-TV under Norges kamper, da.  Det får være trøst nok.

 

Hvilke personlige ambisjoner har du for resten av sesongen?

Første som må gjøres nå for min del er å komme i form igjen. Forhåpentligvis tar ikke det alt for lang tid. Jeg ønsker å være en fast brikke i laget, og være en stabilt god spiller resten av sesongen.

Laget ligger nå på 4.plass på tabellen. Er dere fornøyd med det? Eller er det en høyere plassering som gjelder?

Jeg ønsker alltid å ligge på topp, men det er ikke mange poeng opp til toppen.

Hvilke forventninger har du til Elverum-DHK 8.februar?

Jeg forventer at publikum strømmer til Terningen og lager liv etter en lang håndballpause. Jeg forventer også at vi skal slå Drammen.

 

Takk for praten Erik, så håper vi at du er med igjen mot Drammen 8.februar.

Vi ses i hallen