Taiga`n snakker om kampene mot DHK – Elverum

Taiga`n snakker om kampene mot DHK

Vi noen av våres trofaste og fantastiske supportere om hva de husket best fra kampene vi har hatt mot DHK.

 

Endelig håndball!

Endelig er juleferien for oss supportere over og serien ruller i gang igjen! Søndag 8. februar møter vi Drammen hjemme og mot dette laget har det vært mange spennende og jevne kamper i serie, NM og sluttspill – og også noen brakseiere! Vi har tatt ett lite tilbakeblikk og sett på noen av de kampene som vi husker spesielt godt.

 

Vi starter med hjemmekampen høsten 2007 hvor Drammen kom med flere landslagsprofiler; Frode Hagen, Jan-Richard Lislerud Hansen, Glenn Solberg og Christian Spanne! Første omgang ble jevn og det stod 14-14 til pause! I pausen rådet usikkerheten rundt når det tungt bemannede Drammenslaget skulle rykke fra, men med vår alles Steffen Stegavik i førersete, som banket inn 11 mål, fikk de 778 elleville tilskuerne se at vi vant 29-23! Denne dagen hadde også TV2 funnet veien til en Elverumskamp (!!), noe som var en sensasjon på denne tiden!

Finalehelga i 07/08 ble holdt i Bergen og tidlig fredagsmorgen 02.05, klokken 05.00, reiste en stappfull supporterbuss fra Elverum by. Lørdag 03.05 skulle finalen spilles mot Drammen. Dette var avskjedskampen til Frode Hagen og Glenn Solberg. Hele håndball-Norge lurte bare på hvor mange mål Drammen skulle banke Elverum med! MEN den gang ei! Det var en fantastisk stemning i hallen, hver eneste Elverums spiller som entret banen ble møtt med høylytt jubel og hyllest fra Elverums supporterne. Når Drammensspillerne løp inn var det «stille i fjøset».
Gutta våre gikk ut i hundre og etter drøye sju minutter stod det 5-1 til oss. Det skal også sies at Diddi i løpet av 2 minutter og 41 sekunder hadde pådratt seg to utvisninger!
Etter hvert kommer Drammen litt til hektene, men vi holder tilbake og leder 16-14 til pause.
Gjennom hele andre omgang leder vi og vinner til slutt med 33-31!
Bussturen hjem gikk som en drøm og vi gaula og sang fra Bergen til Elverum!

NM – kamper.

Sesongen 08/09 gruset vi Drammen borte 32-17 (!!!!) i semifinalen. Vi ledet med 7-0 etter snaue åtte minutter.

I 09/10 spilte vi mot Drammen i finalen, sluttresultatet blir 25-24 etter Lars sin scoring seks sekunder før kampslutt!

Vi skulle selvsagt hatt med noen av de kampene som endte med tap, men de har vi som trofaste supportere fortrengt!
De siste årene har vi hatt mye å juble for etter kampene mot Drammen. Neste søndag er sannsynligvis også Østlendingens ekspertkommentator, som bidro sterkt med 8 mål og Drammen ble feid av banen i NM-kvartfinale i oktober, tilbake på parketten og vi gleder oss til kamp.

Det er rykter om at halve Solør skal på kamp og vi ønsker alle solunger og smurfene fra Drammen velkommen!

 

En stor takk til Susann, Ingrid, Heidi og Andi:)

 

Som dere ser betyr kampene mot DHK veldig mye for Taiga`n. Kampene er alltid preget av fart, spenning, nerve og knallharde dueller! Dette er faktisk ikke noe man kan gå glipp av! Kjøp billetter i dag.