Preview EHH-DHK – Elverum

Preview EHH-DHK

Elverum-Drammen

Søndag 8.februar smeller det hjemme mot Drammen håndballklubb med Nacor Medina Perez i spissen. Den tidligere Elverumsspilleren gikk til Drammen tidlig i høst. Den gamle storheten DHK legger det meste av spillet sitt rundt nevnte Perez, og det skal bli spennende å se om han klarer å prege kampen mot gamle lagkamerater.
Oddsen er ikke veldig høy på at Leonel Ojala, Aleksander Børresen og Martin Karlsson som spiller i midtforsvaret til Elverum ikke kommer til å klemme til i duellene. Vi husker alle hvordan Ojala spilte Steffen Stegavik ut av hallen når DHK møtte Elverum i tiden når Steffen spilte i DHK. Kanskje det blir samme skjebne med Nacor?
Steffen vendte tilbake til Elverum, og resten er jo en solskinnshistorie som ble toppet med seriegull, så får vi vente i spenning om det samme skjer med Nacor Medina Perez.

Uansett utfall så blir det veldig hyggelig å få besøk av nevnte Nacor i Terningen Arena, selv om Taiga`n kommer til å gjøre alt de kan for å få han ut av fatning. Medina Perez er en klassespiller på sitt beste, og det var synd at EHH mistet han midt i sesongen. Men det er ikke bare Medina Perez som har kastet en ball på DHK, Elverum må også se opp for den tidligere Fjellhammerspilleren Henrik Jacobsen. Strekspilleren som er innom rekrutt- og A-landslaget er kanskje den viktigste defensive spilleren på DHK, og han er også en giftig strekspiller fremover på banen.
Keeperparet kan være varierende, men ofte har enten stortalentet Torbjørn Sittrup Bergerud eller evigunge Mathias Kolstad Holm en god dag mellom stengene.
Kantspillerne Tobias Glemming og Christer Aasheim er gode på kontra, så her må gutta i fra skogen være forberedt på løpe hjem. Utenom dette så har DHK hentet mange landsmenn av trener Renè Hamann-Borits.
De har blant annet verdens beste beachhåndballspiller i Martin Villstrup Andersen på venstrebacken, så spørs det om den tittelen er nok til å skyte Elverums keepertrio i senk i denne kampen.

Rett før kampen mot Elverum så ble serberen Damjan Blecic klar. Han er en 34 år gammel mann som har en rekke gode klubber på CVen. Så får vi se om alderen har innhentet han, eller om han kan skyte med seg to poeng hjem til «drømmen». Drammen ligger for øvrig på en 7.plass på tabellen per dags dato, men de ligger bare 3 poeng unna 5.plassen. Elverum ligger som nevnt i tidligere innlegg på 4.plass og er avhengig av å vinne for henge med Arendal, Haslum og Bodø.
Denne kvartetten med Arendal i front har en luke ned til FyllingenBergen som ligger på 5.plass. Forrige kamp mellom DHK-Elverum ble spilt i Drammenshallen 15.10, og da vant Elverum komfortabelt 28-21. I denne kampen sto Morten Nergaard veldig godt i mål og Nikolai Mehl ble toppscorer med 6 mål mot sine gamle lagkamerater.
Denne kampen er historie, og det er ett helt annet DHK som gjester TA på søndag. Laget spiller med mye større selvtillit og de har fått noen klare forsterkning i Perez og Blecic.

 

Status for Elverum:

Vi i Elverum håndball håper selvfølgelig på en tøff og fairspilt kamp som ender i 2poeng til hjemmelaget. For få enda bedre forutsetninger til dette er gutta helt avhengig av deg. Møt opp og vær med å lag liv, så lover jeg at gutta skal kjempe med nebb og klør for at drammenserne ikke har en behagelig tur hjem til sin egen by.

Elverum mangler fortsatt den finske landslagsspilleren Henrik Auer. Han sliter fortsatt med kneet som har holdt han ute store deler av sesongen. Auer er den eneste spilleren som pr nå ikke kan spille. Alle de andre spillerne er tilbake fra skade, og det blir spennende å følge med på storscorer Erik Toft. Han har vært på sidelinjen noen måneder, men nå ryktes det at børsa er skutt inn!

Kampen spilles i Terningen Arena på søndag! Møt opp!