Raymond Hamar, etter Elverum -DHK! – Elverum

Raymond Hamar, etter Elverum -DHK!

Raymond Hamar hadde i går sin første kamp som assistenttrener for A-laget. Vi lot derfor han få svare for Elverums prestasjon mot Drammen.

Er du fornøyd med hva gutta leverer mot Drammen?

Ja, jeg er fornøyd med spesielt det vi gjør i starten av 2. omgang. Vi kommer på og er bestemte, får satt litt større tempo og litt mer trykk i ankomstene, som vi snakket om i pausen. Vi har fortsatt en del å jobbe med, vi gjør noen dumme feil i perioder hvor vi ikke får punktert kampen som i hadde mulighet til tidligere i kampen enn det vi klarte. Det er en god moral, det jobber på og holder seg til konseptet og er fornøyde. Så nå skal vi jobbe godt med treningsarbeidet og ta noen nye steg, helst for hver kamp fremover.

Det var spådd at Nacor Medina skulle får en sentral plass i denne kampen. Han så det ikke ut til at Elverum brydde seg nevneverdig om. Hva synes du om guttas evne til å se igjennom det?

Vi har en plan på hvordan vi skal hindre han i å score for mange mål, og det synes jeg til dels at vi lykkes med. Han er en god håndballspiller, så jeg synes han gjør en fin kamp, som vi jobber det det vi kan for å stå imot.vi får noen utfordringer, men det er helt naturlig mot så gode spillere.

Børresen blir banens beste, er overalt i både forsvar og angrep, ikke minst putter han et mål fra vingen. Har han blitt en bedre teknisk håndballspiller de siste årene i Elverum?

Ja, det synes jeg. Han har vokst mye de siste 4-5 årene. I dag er han god, rett og slett og det var viktig.

Er det Drammens spill som gjør det mulig å spille opp Børresen, eller er det vi som spiller Drammen ut av hallen?

Det er alltid en kombinasjon, de vil ut å få tak på Mitrovic og Toft og det skaper rom bak for Børresen. Han er god til å holde seg i sperringene sine, og  da blir han fryktelig synlig med den store kroppen. Det er jeg veldig fornøyd med.

Ny kamp på onsdag, borte mot Bodø. Hva tror du om den?

Det er en tett og åpen kamp mellom to av topplagene, så det er en klar nøkkelkamp for å skape avstand til Bodø på tabellen. Så vi skal opp dit å sloss om 2 poeng.

Det hjelper kanskje på med en slik kamp som mot Drammen, med full trøkk på tribunen?

Ja det var kjempeartig å stå på benken foran så mange engasjerte mennesker. Det var ordentlig moro.