Bodø-Elverum preview – Elverum

Bodø-Elverum preview

GRUNDIGligaen er i gang igjen, og Elverum slo som kjent Drammen i forrige runde. Verre gikk det med våre neste motstander. Bodø tapte som kjent 25-21 for FyllingenBergen på bortebane. I forrige oppgjør mellom lagene var så nylig som i januar. Vi spilte treningskamp mot Bodø i Terningen Arena. Kampen startet jevnt, men i 2.omgang kjørte vi i fra og vant komfortabelt 24-14. Dette var en treningskamp, og vi er helt sikre på at det blir en mye tøffere affære når vi gjester Bodø Spektrum i kveld. Forrige gang det sto om to poeng vant vi 25-22. Den gangen var André Lindboe i kanonform med sine 10 scoringer, så får vi håpe at han er i samme form i dag. Vi har tidligere slitt litt i Bodø, men tror at denne gangen løsner det skikkelig for gutta.

Bodø har ett solid mannskap med kanskje den beste sentrallinjen i ligaen, men om vi skal trekke frem noen så må det nesten bli deres eminente danske målvakt, Joachim Christensen. Han har i hele år levert gode prestasjoner helt bakerst for BHK, noe som er med på å bidra til at flere klubber er ute etter dansken. På høyreback har de ett av de største talentene vi har her i landet. Stig Tore Moen Nilsen er en ung gutt som er født i 1994. Han har banket inn mål i hele høst, og det toppet seg i semifinalen mot Haslum i Nadderudhallen. I denne kampen scoret han hele 14 mål og var en meget viktig bidragsyter for at BHK tok seg til finalen. Håndballprofilen Børge Lund er spillende trener, men det er usikkert om vi får se Lund på banen, siden det ryktes at han fortsatt er skadet. Børge sliter nemlig med en vond hæl, men vi tror han blir klar til matchen. På venstreback har de svenske Binai Aziz som er en fantastisk atletisk spiller, som er vanskelig å få tak på. Bodø er ett godt organisert lag som vil skape mye trøbbel for oss om vi ikke spiller opp mot vårt beste. Skadesituasjonen er lik som tidligere, vi mangler Kjetil Aanestad og den finske maskinen Henri Auer.

Tirsdagens trening var veldig lovende, og det virker som om gutta er veldig avslappet til den tøffe bataljen som møter dem i Nordland. Guttene er også så heldige som har med 9-10 supportere til den tøffe bortekampen.

Matchen kan følges på ostlendingen.no