STORHAMAR ARENA OLRUDHALLEN – Elverum

STORHAMAR ARENA OLRUDHALLEN

I disse tider med mange nye haller rundt omkring i håndball-Norge, er det med stolthet og glede Hamarsingene også kan presentere nyheten om ny hall!  På Hamar Vest bygges det nå i samme område som Hamar OL-Amfi/gml. ishallen ligger.

Olrudgruppen/Hamar kommune er godt igang med ny håndball- og flerbrukshall som skal erstatte Prestrudhallen som kamparena.  Hallen skal stå ferdig til sesongstart 2015/2016.

Kapasitet:  1650 faste tilskuerplasser som imidlertid kan utvides med 200 plasser med teleskoptribuner til 1850 plasser.

Pris: 60 millioner kroner før moms.  Her vil kommunen få momskompensasjon og tilskudd i form av tippemidler.

Uten en engasjert ordfører Morten Aspeli hadde ikke denne hallen sett dagens lys!

Så er det opp til Storhamar håndball å legge forholdene til rette for et fortsatt godt Eliteserielag for damer i Hamar hvor resultater dog setter standarden for hvor mange tilskuere som kommer.  At gjennomsnittet vil stige er det vel ingen tvil om når vi ser oss rundt i andre haller i Norge.  Ikke minst i Terningen Arena i Elverum som er et skoleeksempel på hvordan det kan gjøres!

/Hein S. Ekeberg