Mehl tror motgangen kan brukes positivt, og har ikke gitt opp sluttspill- gullet! – Elverum

Mehl tror motgangen kan brukes positivt, og har ikke gitt opp sluttspill- gullet!

Vi tok en prat med Elverums Nikolaj Mehl etter kampen mot Halden. Her er noen av hans tanker omkring kampen og sluttspillet!

 

Det går ikke helt veien denne gangen heller. Hva er det som skjer mot Halden?

Jeg føler egentlig at vi spiller en utmerket kamp de første 40 minuttene, dog med for mange skuddbom. Da vi leder 16-12 begynner de å treffe på skuddene sine og keeperen til Halden redder alt. Det ender med dårlige beslutninger fra oss dessverre.

Elverum har noen gode perioder men er alt for svake når det glipper. Mister dere hodet og gjør for dårlige vurderinger?

Jeg føler ikke at vi mister hodet eller gjør dårlige vurdering, for vi spiller oss til gode muligheter, men vi bommer på dem. Hvorfor vi bommer har jeg ikke et endelig godt svar på.

Tidligere Elverumsspiller Michael Thon er jo nå spiller i Halden og ville kjempe hardt for å slå Elverum. Tror du det var mye av grunnen til at Halden var så sterke motstandere i denne kampen?

Nei ikke spesielt. Halden har været gode på hjemmebane hele sesongen og har mange gode spiller med et høyt toppnivå.

Alt i alt så ligger Elverum nå på 4.plass med få kamper igjen, og må ha hjelp for å kunne komme på topp. Er det sluttspillet som er hovedfokuset nå, siden dette faktisk er den viktigste turneringen å vinne med tanke på Champions League plass?

Så lenge muligheten er der for å nå høyere opp på tabellen, så jobber vi for det! Men når det er sagt så blir sluttspillet utrolig viktig og det vil vi selvfølgelig gjøre alt vi kan for vinne.

Elverum har fått smake litt på tap i det siste, kan det snus til noe positivt for fremtiden?

Ja det mener jeg helt sikkert. Når man taper er man mere tvunget til å se på de feil man gjør og det skal vi snu positivt til vår fordel.

Elverum har vært i en god flyt de siste årene, har dere godt av å kjenne litt på motgangen og lære å takle også de dårlige kampene?

Ja, det er nok noe av det positive man tross alt kan få ut av denne motgangen. Vi skal lære oss hvordan vi skal arbeide for å unngå dette i fremtiden.

Elverum Håndball Herrer møter Lillestrøm søndag 8.mars på hjemmebane. Er dere forberedt på revansje etter nederlaget på bortebane?

Ja helt sikkert, vi går alltid på banen for at vinne, og mot Lillestrøm har vi revansje og vil gjøre alt for å komme tilbake med godt spill og vinne kamper igjen!

Har Nikolaj Mehl og Elverum troen på å ta hjem trofeet i sluttspillet?

Ja helt sikkert! Jeg har stor tro på at vi kan reise oss og vise at vi er et godt håndballag som kan slå alle og dermed vinne sluttspillet!

 

/Magnus Stenseth