Mini El Classico endte med seier til Elverum. – Elverum

Mini El Classico endte med seier til Elverum.

Elverum 2-Haslum 2 24-22

I kveldens kamp mot «erkerivalen» Haslum spiller vi en god 1.omgang. Vi får satt et godt forsvarsspill som de unge og håpefulle fra Bærum sliter med å komme igjennom. Gang på gang klarer vi å presse de til dårlige avslutninger. Dette fører til at Elverum får muligheten til å score mange enkle mål i kontrings- og ankomstfasen, men dårlige avslutninger gjør at de ikke klarer å rykke helt ifra. I det etablerte angrepsspillet er Elverum greie. De klarer å la ballen gjøre jobben, og de spiller seg til mange gode muligheter, men dessverre for dem så blir det altfor mange skudd i stengene og på keeper. Elverum går til pause med en komfortabel 13-7 ledelse.

I den andre omgangen forventer de ca 50-60 tilskuerne at Elverum skal kjøre over Haslum, men det motsatte skjer. Haslum klarer å sette et bedre forsvarsspill. De går ut i en mer offensiv formasjon, og det resulterer i mange enkle kontringsmål. De tar ut viktige Torbjørn Eide og i tillegg så må Viktor Tollefsbøl ut med skade på slutten av første omgang. Det gjør at Elverum spiller uten venstrehendt høyreback. Summen av dette gjør at Elverum ikke får det samme tempoet på ballen. Haslum kommer aldri nærmere enn 2-3 mål og Elverum rir inn til en grei 24-22 seier etter en ruskete 2.omgang.

Målscorere Elverum: Torbjørn Eide 5, Erik Halberg 6, Viktor Tollefsbøl 4, Tom-Erik Skui 1, Didrik Linderud 1, Hlynur Bjarnason 5, Truls Ervik 2.
Keepere var Vegard Øien og Tomas Skjærstad.

 

Sekretariatet er feilfrie i begge omganger.

 

Neste kamp for rekruttene er hjemme mot serieleder Herulf Moss den 15.03 klokken 17.00

 

Takk til alle som var i Terningen Arena i dag!