Stem frem EHH’s publikumsfavoritt! – Elverum

Stem frem EHH’s publikumsfavoritt!

Her kan du t.o.m. 31. mars være med å stemme frem

«EHHs Publikumsfavoritt GRUNDIGligaen 2014/2015».

Vår klubbs vinner går videre til den nasjonale kåringen av «Årets Publikumsfavoritt i GRUNDIGligaen Menn 2014/2015».

Denne kåringen går fra 04. april til 10. mai, og vinner presenteres i slutten av mai.

Alle stemmer i kåringen av EHHs Publikumsfavoritt og alle stemmer i kåringen av Årets Publikumsfavoritt er med i trekningen av en 65” GRUNDIG UHD-TV.

Stem her: http://j.mp/1EvfW28

 

Konkurransevilkår:

Konkurransen arrangeres av klubbene og Norsk Topphåndball.

Konkurranseperioden går fra 1. mars 2015 til 10. mai 2015. Blant stemmegiverne vil det bli trukket ut en vinner av en GRUNDIG 65” UHD-TV.

Deltaker må være en fysisk person og ha norsk bostedsadresse for å kunne heve premien. Vinneren vil bli kontaktet og annonsert på topphandball.no. Dersom konkurranseansvarlige ikke lykkes med å komme i kontakt med vinner(ne) etter gjentatte forsøk på e-post eller telefon i løpet av 14 dager fra trekningsdato, vil ny vinner bli trukket.

Oppgitt kontaktinformasjon vil kun bli benyttet i forbindelse med konkurransen og evt. nyhetsbrev fra konkurranseansvarlige og premieleverandør, og vil ikke bli videreformidlet til eksterne aktører.

Norsk Topphåndball fraskriver seg alt ansvar som eventuelt skulle oppstå grunnet tekniske feil i konkurranseperioden. Eventuell innrapportering av premieskatt til Skattemyndighetene må deltaker besørge og eventuelt dekke selv. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon.