Elverum rekrutt 16.03 – Elverum

Elverum rekrutt 16.03

Her får du en oppdattering av ståa til rekruttene!

Status for Elverum rekrutt.

2.divisjon

Etter 17 spilte kamper ligger vi på en grei 3.plass. Vi har like mange poeng som OSI men de er foran oss på innbyrdes oppgjør, men de har også spilt en kamp mer enn oss. Sesongen sett under ett har vært bra. Ungguttene har fått fin matching mot topplagene i divisjonen, og viser ett langt høyere nivå enn hva lagene rundt midten og ned er på. Elverum 2 består i hovedsak av 95/96/97 gutter som kommer fra området. De har gjennom sesongen vokst med de oppgavene de har fått. Det er moro for blant annet Håkon Ekren som har vært mye med dette laget, men har de seneste kampene spilt seg inn på A-laget. Det viser at ungguttene som legger ned innsatsen som skal til, får muligheten på ett høyere nivå. Rekruttene har kun 3 kamper igjen som må vinnes, for nå er ambisjonen å komme på 2.plass bak suverene Herulf Moss. Toppscorer for Elverum 2 er Viktor Tollefsbøl(102mål), tett etterfulgt av Torbjørn Eide(90mål).

Forrige kamp gikk vi på et tap mot Herulf Moss. Kampreferatet kan de se her: http://www.handball.no/kamp.asp?KampId=1131128

 

Tabell og terminliste: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=21175

 

Lerøyserien.

I landsserien for g18 ledet vi etter seks spilte kamper, men i runden som ble spilt i Lørenskog gikk Elverum på noen unødvendige poengtap, noe som resulterte at de var nødt til å gjøre en god runde i Drammen gangen etter. Elverum startet helgen greit med seier over Drammen. Kampen etter spiller de helt uten engasjement og glede, noe som gjør at de taper mot Kjøkkelvik. I den siste kampen spiller de sin beste kamp for helgen, men går på et surt 24-23 tap mot ett godt Haslum. Kampen kunne ha bikket begge veier. Pdd. Ligger Elverum på 5.plass på tabellen. Espen Rostad Klaveness og Viktor Tollefsbøl har gjort seg bemerket med henholdsvis 84 og 85 mål. De har også blitt tatt ut på talentlaget for sin runde hver gang de har spilt.

I den siste runden møter g18 meget tøff motstand i Sandefjord, Bækkelaget og Falk, men med full pott er det gode muligheter for medalje i årets landsserie.

 

Tabell: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=22872

 

3.divisjon.

Etter en fin høstsesong har det variert mer for samarbeidslaget Hernes/Elverum. Laget har spilt på seg ett lite bortekompleks, noe som har resultert i 0 poeng på sine siste 4 borte kamper. Hjemme i Terningen Arena har ungguttene vunnet alle kampene etter jul bortsett fra mot serieleder Fjellhammer 2. Hernes/Elverum spiller siste hjemmekamp mot Toten søndag 22.03 klokken 15.00.

 

Tabell: http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=21180