Henri Auer trolig spilleklar mot Haslum – Elverum

Henri Auer trolig spilleklar mot Haslum

Skadepreget "Henka" kan være tilbake mot Haslum!

Henri «Henka» Auer har slitt med skade mye av sesongen og vært uheldig. Mot Haslum kan han være tilbake på banen.

Auer ble skadet i cup-semien mot Arendal, da han fikk en spiller over seg. Det endte med leddbåndsproblemer for finnen. Han var i utgangspunktet klar igjen på nyåret, men rev opp igjen skaden på trening. Nå har Auer ligger i hardtrening for å komme tilbake til sluttspillet.

Auer er ikke helt sikker på hvor mye han nå kan spille, men mener selv at han hvertfall er klar til å entre banen igjen. Så får vi se hvor lenge det blir. «Det blir i hvertfall ikke 60 minutter», sier Henka.

Om alt går etter planen så er «Henka» forhåpentligvis klar for sluttspillet, litt avhengig av hva han får ut av Haslum-kampen. Han vedgår at det har vært tungt å sitte på sidelinjen i flere måneder, og knapt fått spilt håndball.

«Jeg hadde jo planer om å spille mange flere kamper i år, enn hva det har blitt. Det er alltid vankelig å sitte på tribunen å se kampene, for det klør i fingrene etter å få bidra, men nå nærmer jeg meg virkelig» sier Auer.

«Jeg tror at kneet er 100% igjen nå, så jeg er ikke redd for å slå opp igjen skaden. Det er klart man kan være uheldig, men det kan friske spillere også» sier den optimistiske finnen til EHH.no

Da gjennstår det å se om Auer får sjansen på parkettene mot Haslum. Skaff deg billett så får du se om Auer er på plass og om Elverum kan klare å snike til seg 3.plassen foran nesa til Mamelund og co!

 

/Magnus Stenseth