Elverum Håndball forsterker organisasjonen! – Elverum

Elverum Håndball forsterker organisasjonen!

Vi slipper i dag nyheten om at et eget Arbeidsutvalg nå skal inn og forsterke arbeidet med å snu den vanskelige situasjonen og sikre klubbens videre fremtidige utvikling og vekst.


Arbeidsutvalget består av Svein Tollersrud (Daglig leder Martin M. Bakken AS), Bjørnar Myhren (Sponsoransvarlig Swix), Nils Kristian Myhre (Kommunikasjonssjef i Eidsiva), Tonje Nohr Smedstad (Styreleder EHH), Kjetil Løvaas (Eier Lås & Sikring AS), Marit Eli Harsjøen Nervik (Controller Høgskolen i Hedmark), Kjell Kulvedrøsten (KPMG) og Bjørnar Håkensmoen (Adm direktør Daldata AS).


Arbeidsutvalget har fått følgende mandat av styret i EH:

–          Utarbeide og anbefale budsjett 2015

–          Utarbeide og anbefale organisasjonsendringer

–          Utarbeide og anbefale videre føringer for den sportslige satsningen.


Det er ikke slik at dette utvalget erstatter dagens styre, men med den situasjonen vi nå befinner oss i, og der det ikke mangler på oppgaver til alle, vil det nåværende styret i EHH jobbe med sluttføringen av regnskapet for 2014, inkludert tiltak for likviditet på kort sikt. Arbeidsutvalget vil fokusere på budsjett 2015 og veien videre for å bygge en sterk klubb.


Leder for Arbeidsutvalget, Svein Tollersrud, uttaler i dag til Østlendingen blant annet: «Gjennom min stilling i Martin M. Bakken har vi bidratt i mange år… Elverum Håndball er en sterk merkevare som det finnes potensial i – og muligheter for. Nå må vi først få oversikt over situasjonen, og så får vi se hva vi kommer frem til…».


Bjørnar Myhren sier til Østlendingen: «Håndball er viktig for kommunen og byen. Jeg er glad i håndball, og har vært en supporter i mange år. I tillegg er jeg glad i idrett generelt, og ville synes det var fryktelig synd om det skulle gå galt for klubben».


Nå går vi inn i Påsken, men straks etter at den er over, vil klubben komme med ytterligere informasjon, og ikke minst det som blir en kraftfull handlingsplan, med detaljerte tiltakspakker.


Vi har veldig stor tro på at denne gruppen, sammen med klubbens ledelse og administrasjon, våre partnere, våre frivillige og våre supportergrupper med Taiga’n i spissen, skal klare å snu den negative trenden og ta klubben videre inn i fremtiden. Vi går definitivt spennende dager i møte, men klubben har nå en veldig god følelse på at vi sammen skal lykkes i det som garantert blir en kraftanstrengelse.

 

Jostein Borkhus

Daglig leder