Taiga’ns sysneller med 10.000 til «Blanke ark»!!! – Elverum

Taiga’ns sysneller med 10.000 til «Blanke ark»!!!

Bruker inntektene fra "Kongens nei" til å hjelpe EHH!

Sysnellene i Taiga’n ga hele 10.000 kroner til «Blanke ark»! Vi måtte nesten spørre dem hvorfor?!

Taiga’ns Sysnellene har valgt å gi EHH 10.000 kr i bidrag til «Blanke ark» noe EHH er utrolig takknemlige for. hvordan er det mulig for en liten hobbygjeng å gi slike summer?

Vi starta opp i mars 2012 og i 2013 ga vi Elverumsluer til alle Elverumsgutta i tillegg til Mamelund og skarpsno. I forbindelse med «Kongens nei» innspillingen ble vi kontaktet av Sparebanken Hedmark som trengte 20 luer til filmteamet på få dager.
Vi satte i gang 11 damer, og strikka 40 luer på 6 dager.
Det ga oss 15000kroner og etter at vi hadde tatt ut betaling for garnet sto det igjen 10.000kr. Som vi egentlig skulle sette av til Polentur for å se landslaget. Men når vi så våre egne slite med økonomien var det ikke vanskelig å velge å bruke pengene til å støtte dem.

Hvem er Taiga’ns sysneller?

Vi er en gjeng med damer som møtes en gang i måneden og syr, strekker og er kreative. Også sparer vi penger til å dra på håndballturer og mere til.

Hvorfor velger dere å gi så mye til EHH?

Gutta i våre hjerter betyr mye for oss og for Elverum. Det er en sosial arena, både på tribunen, på bussturer og ellers i året. Den arenaen er det viktig for oss å bevare. Det gir oss noe ekstra i hverdagen.

Har dere en oppfordring å dele til de som fortsatt sitter på gjerdet og avventer å bli med i «Blanke ark»?

Vi håper mange velger å følge etter oss og støtte Elverum gjennom denne motgangen. Kom ned fra gjerdet, bidra i «Blanke ark» og møt opp på kamp! Kjøp deg sesongkort så får du med deg moroa året rundt!
Vi har planer om loddsalg neste helg til inntekt for «Blanke ark» så vi håper mange vil komme å bidra ved å kjøpe lodd!

 

/Magnus Stenseth