FLISA AIL støtter Elverum Håndball og «BLANKE ARK»! – Elverum

FLISA AIL støtter Elverum Håndball og «BLANKE ARK»!

FLISA AIL med 7,20 kroner for hver tilskuer!

Flisa AIL er evig takknemlig for den støtten Elverum Håndball herrer viste gjennom sitt engasjement og hjelp til deres «Kronekamp».
De har fortsatt økonomiske utfordringer, men er veldig klare på at de vil gi noe tilbake.

Derfor har Flisa AIL bedt om drahjelp av noen sponsorer, og de stiller opp for Flisa AIL og EHH.

Samtidig oppfordrer de alle sine medlemmer og andre solunger om å møte opp i Terningen Arena søndag, slik at hallen fylles og EHH får full uttelling for sin Kronekamp.
Flisa AIL går derfor inn i «Blanke Ark» på følgende måte:

Flisa AIL støtter «Blanke Ark» med kr 2 per tilskuer, totalt 5.000 kroner.
Håndballgruppa i Flisa AIL sin hovedsponsor Stora Enso går inn med 4 kroner per tilskuer, totalt 10.000.
Flisa AIL har også en annen sponsor som bidrar med 1,20 kroner per tilskuer, totalt 3.000.
Flisa AIL bidrar dermed med totalt 7,20 kroner = 18.000 kroner.

I tillegg oppfordrer Flisa sine medlemmer og andre solunger til å møte opp i Terningen Arena søndag for å støtte Elverum mot Fyllingen og støtte «Blanke Ark».

«Vi håper mange av våre medlemmer velger å ta turen til Elverum på søndag. Vi skulle gjerne ha bidratt med mye mer i rene kroner og øre, men det tillater ikke vår økonomi akkurat nå. Men, vi har fått med et par av våre sponsorer, og samtidig oppfordrer vi våre medlemmer og andre til å reise til Terningen på søndag. Hver billett vi løser der, vil bety veldig mange kroner inn for Elverum. Det er kanskje den aller viktigste støtten vi i Flisa AIL kan gi, og forhåpentligvis blir det mange Flisa-folk på tribunene søndag kveld, og vi ønsker Elverum Håndball Herrer lykke til. Både med «Blanke Ark» og sluttspillet. Håper også andre idrettslag, næringslivet og innbyggerne i distriktet støtter opp om «Blanke Ark» og EHH, distriktet vårt trenger et slik flaggskip. Vi sees i Terningen på søndag!»

 

Leder i Flisa AIL – Gina-Marina Thoresen Faraas, hvordan kan en klubb som selv har store økonomiske utfordringer, være med å støtte Elverum Håndball?

Vi vil gi noe tilbake! Selv om det bare er snakk om en symbolsk sum i forhold til det som Elverum Håndball Herrer bidro med under vår kronekamp, er det raust i forhold til vår meget stramme økonomiske situasjon. Det at vi fikk 2 sponsorer med på laget gjorde at vi samlet sett kunne gi en anstendig sum til Blanke Ark.

Elverum Håndball er evig takknemlige for den støtten dere gir oss i forbindelse med «Blanke ark», men hvorfor blir dere med på laget?

Vi blir med på laget fordi Elverum Håndball har en plass i hjertet vårt. Vi er så utrolig glade for det klubben og enkeltpersoner som Kalle Björkman, gjorde for oss i vinter.

Det er jo ikke mer enn noen få måneder siden dere selv arrangerte en kronekamp for å redde Flisa AIL, hvor viktig var den støtten dere fikk fra samfunnet rundt klubben?

Helt avgjørende! Det var et være- ikke være for vår del, og at så mange engasjerte seg og deltok på forskjellige måter for å redde idrettslaget er rett og slett imponerende, rørende og ikke minst livsviktig for vår del.

Hvor viktig er det for Flisa AIL at Elverum Håndball fortsatt kan være med å kjempe om titler?

Det er veldig viktig for oss! Spillerne er store forbilder for våre håndballspillere og det skaper entusiasme og glede i regionen.

 

/Magnus Stenseth