Vinn eller forsvinn for Elverum – Elverum
Kalle Bjørkman vil se deg i hallen i morgen!!

Vinn eller forsvinn for Elverum

I morgen spiller Elverum årets til nå viktigste kamp. FyllingenBergen tar på nytt turen over fjellet når de kommer på besøk i Terningen Arena. Dette er den tredje sluttspillkampen etter at det to foregående kampene endte med en seier til hver av lagene. Pussig nok kom seirene på det andre lagets hjemmebane. Elverum vant 24-19 i Bergen, mens Fyllingen satte på plass Elverum i sin egen hule med 27-26 etter ekstraomganger. Dette er den kampen som avgjør hvem som får muligheten til å spille semifinale i sluttspillet. Som kjent er det vinneren av sluttspillet som får muligheten til å spille Champions League til høsten.

 

Mange på FyllingenBergen har i de siste ukene meldt at de er de største favorittene til å ta seg videre i sluttspillet, men de kommer til å måtte kjempe mot Elverum. Spiller Elverum opp mot sitt beste så skal Andreas Gjeitrem, Eivind Tangen og resten av Fyllingen slite for å score nok mål til at kampen skal bli jevn. Elverum er avhengige av at det kollektive angrepsspillet sitter som det skal. I søndagens kamp var de altfor avhengige av den serbiske storskytteren Luka Mitrovic, og flere av spillerne er nødt til å melde seg på. Morten Nergaard er også en meget viktig brikke for laget som spiller med Taiga`n som sin åttende mann. Nergaard elsker sånne kamper, og det skal mye til for å skyte den rutinerte keeperen helt ut av buret. Han har i tillegg vist at storformen er inne, så det blir spennende å se om han viser den i morgen. Det er også veldig gledelig at våre finske kjempe Henrik «henka» Auer er tilbake igjen i troppen.

 

Om Fyllingen skal ha en sjanse borte mot Elverum må de sette et kompakt forsvarsspill. Fremover på banen er det viktig at Eivind Tangen treffer bak fra i banen sånn at Elverum må være på vakt, noe som gjør at det blir større rom for de andre spillerne på Fyllingen. Iben Hvidsten har sin beste vår på banen fortiden, og han setter stort sett de ballene får ute på venstrekanten for de gule og blå. I tillegg til dette har de luringen Andreas Gjeitrem inne på linjen. Linjespilleren setter stort sett ballen i mål og er en mann som går i krigen for laget sitt. Nevnte Gjeitrem som for øvrig spiller med nr 44 på ryggen elsker å sende stikk til Elverumsspillerne både under og etter kamp.

 

Dette er en kamp som garantert blir jevn, underholdene og spennende. Møt opp i hallen for å få med deg denne uhyre viktige kampen. Kampstart er 18.00 og stedet er Terningen Arena. Elverumsgutta skal gjøre alt de kan for å nå en semifinale i sluttspillet, men de er avhengige hjelp fra dere på tribunen!

 

Vi ses på kamp!!!