Elverum tildelt prisen for «Beste publikumsopplevelse» GRUNDIGligaen sesong 2014/15! – Elverum

Elverum tildelt prisen for «Beste publikumsopplevelse» GRUNDIGligaen sesong 2014/15!

Elverum best på herresiden!

Norges Håndballforbund (NHF) og Nors Topphåndball (NTH) har tildelt Elverum Håndball prisen for «Beste Publikumsopplevelse GRUNDIG-ligaen sesongen 2014/15» på herresiden.

Prisen er på kr. 40.000,-.

Vi er selvsagt meget stolt over dette, og vet at grunnlaget for prisen kommer fra den store publikumsundersøkelsen som ble gjennomført nylig, der Elverum Håndball scoret meget bra. Vi benytter også anledningen til å takke vårt trofaste publikum, som støtter oss i tykt og tynt, og som med sine svar i undersøkelsen bidro til verdifull innsikt for topphåndballen i Norge.

Ikke minst må vi få takke alle i dugnadsgjengen som står på for klubben dag ut og dag inn for at spillerne, publikum og alle andre skal få en best mulig opplevelse i Terningen Arena. uten dere ville dette vært umulig!

Takk!