Sesongen fra A til Å. – Elverum

Sesongen fra A til Å.

Vi i Elverum håndball oppsummerer opp sesongen 2014/15 fra A til Å

 

Apelgren. Mannen som kom fra spansk håndball. Etter en treig start endte sesongen med den viktigste tittelen. Jobben han har lagt ned er beundringsverdig.

 

Blanke ark. Redningsaksjonen som ble startet for å redde Elverum håndball herrer. Klubben fikk inn ca 1.7 millioner. Takk til alle som var med på aksjonen.

 

Cupen. Slo Drammen komfortabelt i kvarten, men trakk sterke Arendal i semifinalen. Gjorde er fin kamp i Sør-amfi, men til slutt var det Arendal som trakk det lengste strået. Arendal ble også cupmestere etter å ha slått Bodø i finalen.

 

Drømmer. Etter en fantastisk seier over bodø i sluttspillet, så drømmer man om Champions League på Hedmarken. Tenk om vi får sett spillere som Mikkel Hansen, Bjarte Myrhol eller Aron Palmasson i Terningen Arena.

 

Erlend Mamelund. Mannen som er med på å bidra til rivalisering mellom Haslum og Elverum. Han viste seg også som en stor mann når han var med på «blanke ark». Takk, Erlend!

 

Fjerde plass. Serien endte med en 4.plass. Litt skuffende når målsetningen var å kjempe i toppen under hele sesongen. For variable store deler av sesongen.

 

GULL. Elverum har vunnet gull i sluttspillet i fire år på rad. Stor prestasjon av de svarte og hvite. I år hadde de et vanskeligere utgangspunkt enn vanlig, men imponerte stort når det gjaldt som best.

 

Haslum. Vår store rival i både serie og sluttspill. Vi trakk Haslum i semifinalen i sluttspillet. Kampene endte opp som meget god reklame for herrehåndballen i Norge. Heldigvis for oss trakk vi det lengste strået.

 

Innsats. Den innsatsen gutta la ned for hverandre i sluttspillet er nesten mer rørende enn selve gullet. Makan til kjemping for hverandre er det lenge siden jeg har sett i norsk idrett. Fortjent gull til de svarte og hvite.

 

Jubel. Det ble ingen jubel på verken Haslum eller Fyllingen denne sesongen.

KALLE. Stor mann som fortjener den hyllesten han kan få. Reddet Flisa, brenner for Elverum, fin fyr og sikkerheten selv fra sin kantposisjon. 6 av 6 i den avgjørende finalen viser at svensken er å regne med i de store anledninger.

 

Lars Nordberg. Den lange mannen som har bært 10er drakta i Elverum en årrekke var med på å spille Trondhjemsklubben Kolstad opp i Eliteserien. For Kolstad spiller også Mishels Liaba, Truls Fjeseth, Odin Sundland og Mats Wæraaas. Det blir spennende å se om fort Huseby også leverer i Grundigligaen.

 

Mitrovic. Serberen viste virkelig at kvalitetene på håndballbanen er av ypperste kvalitet. Elverums klart beste spiller i den siste kampen mot Bodø. Spielführer og målmaskin.

 

Nergaard. Flaks for Elverum valgte eliteseriens beste keeper å signere en ny kontrakt med de svarte og hvite. Var kanskje Elverums beste spiller i sesongen som var.

 

Ojala. Hvor skal man begynne? En av de viktigste spillerne for Elverum Håndball de siste 7-8årene. Profesjonell til fingerspissene, setter laget for seg selv og en kjernekar uten sidestykke. Lykke til i ferden videre. Vi sees i hallen, Leo!

 

Pauseklovn. På årets mannskap så savner vi noen som er ordentlig gode i pausen. Er det noen av spillerne som trenger noen tips, kan de kontakte Thor-Stian Grøndahl eller Oddmund Berg for mer info.

 

Que? Kom ikke på noe annet, så tok en spansk en…

 

Roger Ness og Jonny Børresen. Av med hatten for disse to karene som jobber og sliter for at gutta skal levere best mulig på banen. Vi får håpe for Rogers del at han blir enda litt bedre i fotball i sesongen som kommer. Her er du på nivå med Håkon.

  

STUM. Blir stum av beundring over Taigan og alle andre som støtter oss i tykt og tynt. Uten dere så hadde vi ikke vunnet årets sluttspill. TAKK

 

Toft. Erik Toft var en meget viktig brikke for Elverum når sluttspillet startet. Skuddmaskinen noterte seg for hele 52 mål, noe som også var mestscorende for mesterne.

 

Utvisninger. I følge statistikken er Leonel Ojala den spilleren som har sonet flest minutter på benken, men både Haslum og Lillestrøm har flere utvisninger totalt. Vanskelig å ta uttalelsen om at Elverum er ett griselag seriøst når det kommer fra lag som oftere får utvisning.

 

Vegard. Vegard Øien hadde liten tillit i store deler av sesongen, men kommer allikevel inn å avgjør den første finalekampen mot Bodø i Terningen Arena. Målbevisst trening over tid lønner seg.

 

World class. Den jobben alle frivillige gjør for Elverum håndball er verdensklasse. Takk til alle som bidrar i og rundt klubben. Vi er evig takknemlig for den jobben dere gjør!!

 

X-faktoren. André Lindboe er en spiller som har det lille ekstra. Heldigvis for Elverum fant han formen til rett tid. Til neste år håper vi å se en stabil Lindboe ta tilbake plassen på landslaget.

 

Yngres. Det jobbes veldig bra i yngres. Både på jente- og guttesiden. Vi er veldig glade for at barn og unge har en så fin klubb å vokse opp i.

 

Zzzz. Kampen mot Lillestrøm i Skedsmohallen…………

 

Ære. Etter en tung start viste gutta virkelig at det er en ære å bære den svarte og hvite drakta, som også har Norges fineste logo på brystet. All ære til Apelgren, Hamar og resten av gutten som snudde en dårlig trend til en fantastisk prestasjon.

 

Øverby. Elverum har signert den meget gode strekspilleren Petter Øverby fra Nøtterøy. Petter har tidligere spilt i klubben, og vi ser frem til å få landslagsspilleren tilbake.

 

Årets mål. I kampen mot Drammen 8.februar mottar Aleksander Børresen ballen ute på venstre kant. Han velger å ta en avslutning fra meget spiss vinkel. Strekspilleren banker ballen oppe i det lengste krysset. Hele Terningen Arena er fra seg i begeistring. Dette klarer du ikke igjen, Aleksander.