Nyheim Halberg til Charlottenlund! – Elverum

Nyheim Halberg til Charlottenlund!

Elverums lynraske venstreving Erik Nyheim Halberg har skrevet kontrakt med Charlottenlund!

Elverumsgutten har vokst opp i Elverum Håndball og har hele 13 år i klubben, tross at han bare er drøyt 20 år gammel. Nå skal han ut å prøve lykken i det nyopprykkede 1.divisjonslaget Charlottenlund.

Halberg var på alles lepper etter fjorårets sluttspill, hvor han kom innpå fra benken og leverte varene så det holdt. At han er mindre og lettere enn mange andre, stoppet ikke den fotrappe unggutten fra å gå i duel med flere av de store gutta i toppligaen. Halberg er en tekninsk god spiller, med en leken og energisk spillestil. Det gir han et godt grunnlag for fremtiden.

At Halberg var midt i russefeiringa under sluttspillet stoppet ikke Elveumsgutten fra å levere på banen når han fikk sjansen. I sin første kamp fra start, blir han kåret til Banens Beste. Det betyr at gutten har potensiale til å gjøre det stort i fremtiden.

Halberg har ikke spilt mye A-lags håndball den siste sesongen, og som tredjevalg på venstrevingen velger han nå å ta steget til en annen klubb, for å kjempe om spilletid i 1.divisjon.

Halberg bekrefter på sosiale medier at han ikke føler han har nådd sine mål på håndballbanen enda, og at turen til Charlottenlund vil være en mulighet til å gjøre dette. Han avskriver ikke at han kan være å se i svart og hvitt igjen om en stund, men at han nå går fullt og helt inn for å levere for Charlottenlund.

«Det er ingen hemmelighet at jeg ønsket å bli i Elverum og spille i svart og hvitt, men skal jeg utvikle meg som spiller, føler jeg at jeg trenger mer spilletid. Den muligheten ser jeg at jeg kan få i Charlottenlund, og endte derfor opp med å ta dette valget.», sier Halberg til EHH.no

Vi ønsker Erik Nyheim Halberg lykke til i Charlottenlund, og takker for det han har gitt oss på banen!
Så får vi se om Elverumsgutten dukker opp igjen i svart og hvitt med tiden!

PS: Vi må også få takke for godt arbeid med Elverum Håndballs Snapchat-konto, den sisite sesongen! Godt jobba, Erik!

 

/Magnus Stenseth