Program for EHHs oppkjøring – Elverum

Program for EHHs oppkjøring

Oppvarming til sesongstart for Elverum Håndball!

Etter en sesong hvor vi endte opp som norske mestere, står vi nå foran en sesong med masse moro og muligheter. Før den tid så skal gutta gjennom en periode med skikkelig hardkjør som starter mandag 27.juli.

Første uken starter med fysiske tester allerede mandag! Da reiser gutta til Trysil der det vil bli doble og triple økter hver dag frem til torsdag.

Fredag 31.juli reiser de videre opp til Tynset for sesongens første kamper i Sankta Kristina Cup. Motstandere i turneringen er Haslum, Arendal og Kolstad.

Fra 3-20 august vil laget holde til på hjemmebane med doble økter hver dag. Under denne perioden arrangeres det også to håndballskoler i byen som gutta er med og hjelper til på.

Fredag 21 august reiser man ut igjen på nytt, og denne gangen er det Halden som får besøk av de norske mesterne. Disse tre dagene venter turnering mot Halden, Haslum, GUIF Eskilstuna (Sverige) og Aalborg fra Danmark. Klassemotstand for Elverums gutta foran kvaliken til Champions League.

24.august-3.september trener Elverum på hjemmebane før det venter kvalik til Champions League. Forutsatt at Borac Banja Luka takker ja til å arrangere, så spilles den i Bosnia. Mer informasjon kommer etter hvert.

Vi gleder oss stort og håper alle våre supportere gjør det samme!!!

 

Nøkkeldato EHHs oppkjøring:

27.juli: Oppkjøring Starter, Terningen Arena

28-30 juli: Treningsleir, Trysil

31.juli-2.august: Sankta Kristina Cup, Tynset

3-20.august: Trening på hjemmebane

21-23.august: Turnering, Halden

5-6.september: Champions Leaguekvalik (trolig i Bosnia)