Sommeren er over – bokstavelig talt – Elverum

Sommeren er over – bokstavelig talt

Etter en etterlengtet sommerferie var Elverum endelig i gang igjen når de mandag kveld samlet seg i Elverumshallen for å gjennomføre tester.

Mens gradestokken så vidt bikker over 10 grader på utsiden av hallen, var det hett og svett innenfor veggene i den ærverdige hallen. Til stede på treningen var også nykommerne Jørgen Jansrud, David Wattström og Petter Øverby, og selv om de var med på enkelte treninger også før ferien så er det først nå de virkelig tar til med treningene sammen med sine nye lagkamerater. De mange skuelystne kunne også se en gammel kjenning i Steffen Stegavik ute på «parketten», hva nå enn det måtte bety…

Allerede i morgen reiser laget til sin første pre-season aktivitet gjennom samling på Trysil før de til helgen tar turen opp til Tynset og reprise på fjorårets suksess; Santa Kristina Cup. I år med kamper fredag – søndag mot kjente lag som Haslum, ØIF Arendal og Kolstad.