Treningsleir på Trysil – Elverum

Treningsleir på Trysil

I går tirsdag dro gutta til Trysil på en 3-dagers treningsleir.

Dagen startet med en løpsøkt i Elverum før avreise. Ved ankomst Trysil ble vi innlosjert i en fantastisk hytte som vår Sportslige leder Bjørnar Myhren er så snill å låne oss. På denne måten får guttene optimale muligheter til å hvile mellom øktene mens klubben sparer penger.

Den andre økten for dagen var en mountain bike økt hvor vi fikk pushet grenser med høy fart og spenning. Vi avsluttet den slitsomme sykkeløkta med intern konkurranse hvor Steffen Stegavik ble gruppas «fjellgeit» for Didrik og Torbjørn.

Etter en fortreffelig middag laget av de unge på laget reiste vi til Trysilhallen for å gjennomføre dagens balløkt. Etter ett forsmedelig tap for de unge på fotballen, hvor gamlegutta snudde 1-4 til 8-6 hadde vi fokus på angreps oppstarter. Vi trenger tid for å få satt de nye inn i spillet og bli kjent med hverandre, men dette vil komme mer og mer etterhvert som vi får trent på det.

Dagen ble avsluttet med ett spillermøte hvor vi jobbet godt med hvordan vi ønsker å ha ting innad i laget.

Vi er i gang, og gleder oss til fortsettelsen.