Hei håndballvenner! – Elverum

Hei håndballvenner!

I skrivende stund er Elverum Håndball Herrer godt i gang med sin andre treningsuke. Første uka har vi vært på reisefot og befunnet oss på Trysil og i Tynset.

Vi startet mandag med den første av 11 treningsøkter i Elverum, før vi dro til Trysil Tirsdag morgen og gjennomførte 3 økter om dagen i 3 dager. Etter dette dro vi videre til Tynset fredag morgen hvor vi skulle spille og trene mot noen av våre argeste konkurrenter denne sesongen.

Vi startet mot Øif Arendal Fredag ettermiddag, etterfulgt av Kolstad Lørdag og Haslum søndag. Som de fleste vet endte fasiten med seier mot Øif Arendal og Kolstad, samt ett tre måls tap mot Haslum.

I disse kampene var det viktig for oss at våre nye spillere fikk muligheten til å sette seg inn i spillet og at vi fikk jobbet med timingen i angrepsspillet. I tillegg jobber vi med forskjellige konstellasjoner som vi tror kan bli bra for oss i det defensive spillet.

Til tross for i overkant mange tekniske feil, er vi godt fornøyd med gjennomføringen av kampene. Spillerne fremstår som motiverte og dedikerte til den rollen de skal ha i laget. Det er viktig for oss trenere å huske på at årets utgave av Elverum er noe smalere enn tidligere år. Med smalere mener vi at vi har færre spillere til å utøve de arbeidsoppgaver som må løses for at vi som lag skal lykkes i cup, serie, sluttspill og i E- cup. På grunn av dette er det ekstremt viktig at vi får ut det beste i hver enkelt av våre spillere. Det er mange av spillerne som får større roller i laget enn de har hatt tidligere, og dette er også «nytt» for dem selv om ansiktet er kjent i klubben fra før. Det er viktig at alle i klubben gir disse guttene støtte og tid slik at de kan vokse inn i sine nye roller.

2 september er det seriestart i drammen, og vi har klokketro på at våre gutter da er klare til kamp.

Det er mange ting som rører seg i klubben nå i starten. Vi skal få på plass utstyr, planlegge arrangementer og reiser, og vi skal trene på en måte som forbereder oss på best mulig måte til å prestere. Vi vil gjerne benytte denne anledningen til å takke alle som bidrar med tid og penger for Elverum Håndball skal fortsette å være i toppen av norsk håndball.

12 August spiller vi årets eneste forsesongs kamp hjemme i Terningen Arena. 16.30 er kampstart mot Lillestrøm. Vi håper du kommer.

 

Håndball hilsen

Micke og Raymond.